Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Új életet kezdtem!

Forrás: Csonka András -
blog szilveszter Csonka András Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Na, ez is elkezdődött! Mármint 2016. Már megint nem értem, mi a jó fenének kell örömmámorban úsznom, hogy megint eltelt egy év az életemből?! Isteni szerencse, hogy amióta színész vagyok, szinte minden szilveszterem munkával telik, mert ezerszer jobb érzés a szórakoztatók oldalán állni ilyenkor, mint sodródni a bizonytalan kimenetelű, sokszor erőltetett jókedvet sugárzó szilveszteri mulatságok között.

Mága Zoltán újévi koncertjén Demcsák Zsuzsával Forrás: Csonka András

Sose felejtem el, még főiskolás koromban, ki tudja hogy, de elkeveredtem egy házibuliba egy lakótelepre. Úgy emlékszem, szinte senkit nem ismeretem a házigazdán kívül. Éjfél előtt értünk oda egy haverommal, és az újév első perceiben vadidegen emberek csóközönében fürdőztünk. Jobbnak láttam, ha távozunk inkább, de azt nem sejtettem, hogy az újév köszöntésének különleges rituáléja van a lakótelepeken. Mindenféléket dobáltak ki az ablakból, csillagszórót, petárdát, sok “hasznos” holmit…

Olyan érzés volt , mintha a fronton futnék keresztül az életemért remegve. Ugye nem csodálod, hogy ez nem hiányzik nekem?

Idén is kellemes volt az utolsó estém, egy hévízi hotel szilveszteri gálájának voltam a házigazdája. Rengetegen számítanak itt ilyenkor törzsvendégnek, évek óta visszajárnak szilveszterezni, azt hiszem, ez mindent elárul a nívóról. Egy gyors puszi és fotó még belefért Radics Gigivel, aki futott tovább a következő fellépésére.

Forrás: Csonka András

Ott aludtam és korán reggel indultam vissza Pestre, mert 1-től már Mága Zoltán újévi koncert próbáján kellett jelen lennem. Jubilálok, idén már ötödször vezettem a műsort, most épp Demcsák Zsuzsa mellett. Óriási kavalkád, sok kedves ismerős. Azt mondják, ami az év első napján történik veled, meghatározza az évedet. Ez elég nagy baromság, de azért mindig ott motoszkál az érzés, hátha igaz.

Miután a fantasztikus Bodrogi Gyulával és Molnár Piroskával is töltöttem ezt a napot, így bizonyára remek évem lesz, mert ugyebár annál nem kell jobb évkezdés, mint velük találkozni. Rajongásom irántuk töretlen és megingathatatlan, és hálát adok sorsnak, hogy dolgozhattam velük többször is.

Forrás: Csonka András

Az új élet is elkezdődött, ami annyit jelent, hogy most be is fejezem, és indulok kicsit edzeni. A szándék megvan, most már csak kedvet kéne kreálnom hozzá!

Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Veszettül hiányzol, anyu!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151228-csonka-andras-blogjaban-a-karacsonyrol-az-emlekekrol-a-csaladrol-mesel.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Vén fejjel zokniban ugrálokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151211-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-gyerekekrol-legvarakrol-mokarol-pizzarol-shrek-musicalrol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Az év legfittebb színésze vagyok!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151207-csonka-andrast-az-ev-legfittebb-szineszenek-valasztottak-errol-irt-blogjaban.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? Együtt zuhanyoztam Tóth Gabivalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151013-csonka-andras-heti-blogbejegyzeseben-a-sztarban-sztar-adasarol-meselt-amikor-is-levy-t-alakitotta.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Bűnronda nő lettemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151006-csonka-andras-a-sztarban-sztar-musorban-amanda-leart-alakitotta.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Le lehet rólam szállni!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150910-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-szelfibotjarol-mesel.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.