párkapcsolat szex férfi szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőrös rózsaszín bilincstől, amit szex közben a kezedre tesznek, nem kell megijedni. Jó esetben jó lesz neked - vagy nem. Ahogy abban sincs semmi rossz, ha a meghitt együttlét alatt jobbról egy másik nő kényezteti a kiszemelt hímet. Ha ez rossz érzéseket kelt benned, lépj túl rajta. Ha nem tudsz, kérdezd meg Franco Marcót, hogy mit tegyél. Csak a bilincset ne felejtsd magadon!

"Kedves Marco!

A barátomat egy házibulin ismertem meg fél évvel ezelőtt. Eddig minden kiválóan alakult, randizgattunk, virágot hozott, többször elvitt moziba, még vacsorázni is meghívott. Úgy indult minden, mint egy harmonikus párkapcsolat. Körülbelül 2 hónapja feküdtünk le egymással először. Nagyon jó volt vele, bár nekem picit fájt és vérzett, mert lehet, hogy túl szűk vagyok még a hatalmas hímtagjához. Azt mondta, ne törődjek vele, majd idővel kitágulok. Tetszett, hogy ilyen megértő és figyelmes. A következő együttlét alkalmával hozott magával egy kisebb forma bőröndöt, ami telis tele volt szexuális segédeszközökkel és "játékszerekkel". Először nagyon megrémültem, de amikor elkezdte őket használni, már nem bántam a dolgot, és kötélnek álltam. Másnap piszkosul szégyelltem magam.

Thinkstock
Thinkstock



Felhívtam és megmondtam neki, hogyan érzek. Erre ő teljesen kiakadt, mondván, hogy ő csak oldani akarta a gátlásaimat. A beszélgetés teljesen más irányt vett, a végén én szabadkoztam lelkiismeret-furdalással küszködve, hogy ne haragudjon rám, hogy félreértettem a szándékait. Mindegy, továbbléptünk. Legalábbis én azt hittem. Hétvégén azt kérte tőlem, hogy közelgő születésnapja alkalmából lepjem meg azzal, hogy ráveszem a barátnőmet, csatlakozzon hozzánk az ágyba harmadiknak. Ez teljesen kiütötte nálam a biztosítékot, egyből nemet mondtam. Azóta nem beszéltünk. Sokat gondolkodtam azon, hogy én vagyok túl régimódi, s lehet, hogy nagyon korlátolt vagyok? Nem szeretném elveszíteni, de ez az ötlet váratlan volt. Úgy érzem, ha nem teszem meg, amire kér, még azt hiszi, nem szeretem eléggé. De ha megteszem, mi (vagy ki?) lesz a következő a kívánságlistán? Mit tegyek?

Köszönettel,

Bea"

Kedves Bea!

Jól látod. Megértő és figyelmes a férfid. Ráadásul méretes. Micsoda mázli. Elfogadja, hogy szűkölködsz a nagyságától, de nem bánt, inkább biztat, drukkol, kitart a végsőkig. Melletted. Pardon, benned. Rendes tőle, hidd el, szándéka csakis komoly lehet. Beléd helyezi a bizalmát és hatalmas falloszát, hogy élvezhesd létedet. Tökéletessé teszi a harmóniát. Elmélyül, gyöngéd lesz, néha tán egy könnycsepp is kicsordul a szeméből, annyira megható az élmény veled. Vérzik a szíve, ha vége az aktusnak. Neked meg a hüvelyed. De ne aggódj, a vér nem válik vízzé. Mindig ilyen marad a srác. Segítőkész, nyitott, amolyan tanárféle. Nézz föl rá, hisz fejleszt és nevel. Bőröndnyi eszközzel prezentál. Ne lázongj, fogadd el és be, amit mutat. Ne legyél prűd, kisimult arccal örülj akkor is, ha maroknyi gésagolyót tömköd vaginádba. Csak azért teszi, hogy jó legyen neked. Ha nem jó, majd azzá válik. Légy megértőbb, kérlek, ha már ennyire akarja a szépet neked. A barátnőd is jöhet, ne bánd, ha erre vágyik. Romantikus lelkének csapongásai ezek.

Thinkstock
Thinkstock



Szeretni akar, szeretteid által is, ne gondold bután, hogy csak perverz szexkalandra vágyik veled. Bizonyította már elégszer, milyen mélyen szeret. Előfordulhat, igen, hogy egyszer majd férfibarátját hozza az ágyadba. Tágítja a szeretetkört, ennyi. Mindenkinek jut hely, akik a vaginádra támaszkodnak félszegen. Jut eszembe, van kutyátok? Szobatiszta? Kérd, hogy vegyétek be őt is. Fajokat egyesítő gyönyörben lesz részetek. Tudd, kiváló emberre leltél. Aki szeretni fog akkor is, ha ostorral veri a hátadat, vagy rücskös bottal kényeztet análisan, és akkor is, ha kifeszít és megcsipeszel, vagy ha orgazmus előtt körmödet tépi le. Érted teszi, nem ellened. Ezt soha ne feledd. Egy dologra azért figyelj, kedves Bea. Ne engedd, hogy leszarjon, azt semmiképpen ne. Se így, se úgy. Ha mégis tesz rád magasról, vegyél fürdőt azonnal. Forrót, tisztítót, kijózanítót. Aztán tessékeld ki házadon kívülre embered. Add kezébe a bőröndjét is, s mondd, keressen más tanítványt. Mert te már mindent tudsz. Kicsengettek, tanár úr. Köszönd szépen a lehetőséget és integess. Lehet klozetpapírral is. Ne zavarjon, ha viseletes.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.