Franco Marco párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nővé válni nem egyszerű. Kezdetben legalább annyi kudarc, csúnya csalódás kell hozzá, mint amennyi szerelem, pozitív élmény, cukros hab. Ha ez így összeállt, és elég tartalmas a massza, van remény, hogy a nő megtalálja önmagát és a boldogságot. Hölgyolvasónk még az út elején jár, ezért Franco Marcótól kérte el a receptet a legkívánatosabb sütemény elkészítéséhez.

Tipp! VV Anikó erotikus hobbija képgalériánkban! Katt ide!


Thinkstock
Thinkstock



"Kedves Marco!

Rendszeresen olvasom az írásaidat, nagyon jó mind! Lenne egy kérdésem hozzád. 20 éves vagyok, és nem tudom pontosan, hogy kell felnőtt nőként viselkedni. Nem vagyok kislány, de nő sem egyelőre. Valahol 'lebegek' a kettő között és iránymutatásra lenne szükségem - tőled. Meg tudnád mondani nekem, hogy hogyan viselkedjen egy nő ahhoz, hogy felfigyeljenek rá a férfiak? Mit keresnek a fiúk a lányokban? Mi történik akkor, ha együtt járnak? Azaz, hogyan tudok megtartani egy fiút? Léteznek erre vonatkozó szabályok? Ha igen, megtennéd, hogy írsz párat, amihez - szerinted - tartanom kell magam?

Köszönöm szépen előre is!

Üdvözlettel:

Alexa"

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Kedves Alexa!

Nő vagy. Éretlen, tapasztalatlan, bizonytalan, de nő. Innen indulsz. Már csak az a kérdés, hogyan leszel jó nő? Olyan igazi, finom, akit behabzsol a férfi lélek felelőtlenül. Akire vágyik érzékkel, akit betakar, akit tényleg akar. Ágyéktól ágyig, mindenáron. Legfontosabb talán a bátorság. Mutasd magad úgy, ahogy vagy. Testet, lelket melengess, engedd, hogy átjárjon a mindenség. Túlzásokba persze ne ess. Feleslegesen kieső mellek, rikítóra festett körmök, vakolatnyi smink nem segít. Nem ápol, csak eltakar. Akkor meg minek? Hajtekergetés, láblóbálás, hangos vihogás necces. Rövid haj, farmerrel mehet. Rövid ész nem. Légy megfontolt és okos. A lényeges férfi nem bírja a buta arcot. Maga mellett nem. Nem nagyon. (Persze a nagyon okos nőktől is menekül a pasi, ezért koncentrálj és ne tudj mindent jobban, mint ő. Ha tudsz, akkor se.Valahogy így.)

Thinkstock
Thinkstock

Tanuld meg, a pasi egyszerűen működik. Ha hiszel magadban, hinni fog benned ő is. Ha nem vagy frusztrált, hócipőd nincs gátlásokkal tele, ha tudod, hol a helyed a világban, s elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, szeretni fog. Néha majd tisztel is. Jó, nem? Kisimulnak a ráncok rögvest. A zilált, hisztérika viszont kizárt. Azonnali menekülést vált ki. A tested viszont adhatod, ha akarod, ha akarja, ha beteljesül tőle a szeretet. Az egyéjszakás kaland nem pálya, csak ha egy éjszakára szántad. Figyelj magadra. A gesztusaidra, érzékeidre, ne kapkodj, ne akarj egyszerre mindent. Légy kellően alázatos, hagyd a hímet irányítani. A férfi szereti hinni, hogy rajta múlik az élet. Érthető. Értsd hát meg te is. Fontos még. Ha megcsal, félrelép, ne vasald az ingjeit tovább és ne moss több alsógatyát. Legalább. Ez egyfajta alapszabály.

Kedves Alexa. Azt kérdezed, hogy mit keres egy fiú a lányban igazán? Megmondom neked. A lányt. Ha már megkapta, akkor is a lányt. Az egész végül is tök egyszerű. A fiú a lányt keresi életeken át. Tiszta szívből, szerelemmel, igazán. S ez így marad mindig, míg világ a világ.

Üdv,

Marco


Tipp! Tejből fröcskölt ruhák meztelen testeken! Izgalmas fotók képgalériánkban! (18+)


Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.