Franco Marco sztárszerzők párkapcsolat férfi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szó nélkül eltűnni nem szép dolog. Szex, szerelem ide vagy oda. Különösen akkor fáj ez a nőnek, ha ilyenkor mindent bevet azért, hogy a kiszemelt férfi vele - urambocsá' - mellette maradjon - optimális esetben végleg. Lehet, hogy sok is, amit ad, és ezért fogja a hím menekülőre. Vagy épp nagyon kevés. Ezen azért nem árt elgondolkozni. Hölgyolvasónkat Franco Marco világosította fel.  

Tippünk: Itt (olcsóbban) megrendelheted Franco Marco első könyvét!


"Szia!

Szerinted miért választják a pasik az 'eltűnök módszert' egy párkapcsolatban? Előfordult már velem, és nem nagyon találok rá magyarázatot. Igaz, mindig más a helyzet, tehát még egy sablont sem tudok ráhúzni, hogy 'azért mert...'. Volt, hogy a párkapcsolatban tűnt el az illető, nem hallatott magáról, nem vette fel a telefont, nem reagált semmiféle megkeresésre. Volt, hogy csak pár együttlét után nem méltatott válaszra. A legbosszantóbb az, hogy ennek semmiféle előzetes jelét nem tapasztaltam. Az illető nem volt közönyös, és nem hangzott el ez sem, hogy 'Jó, majd beszélünk'. A pasik, akikkel dolgom volt, rendesek voltak, kedvesek, egyeztettük a következő találkozót (még azt sem mondhatom, hogy én kezdeményeztem a randikat, persze érdeklődést azt mutattam), és utána hopp, se kép, se hang.
Remélem, nem voltam túl zavaros. Várom válaszod,

B."

Thinkstock
Thinkstock

Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?


Kedves B.!

Sok lehetőség van, amiért egy férfi eltűnik a nő mellől.

Elvesztette a telefonját. Sajnos. Nem találja azóta sem. (Esetleg csak lemerült, s nincs töltője. Velem is előfordult egy csomószor. Szar, ha az embernek nincs töltője. Megértést kérek).

Elrabolták. Ez esetben megvan a telefonja, csak használni nem tudja. Különben is tök értelmetlen elrabolva lányos randikat lemondogatni. Ugye nem gondolod komolyan, hogy szorult helyzetében még magyarázkodni is fog?!

Eltévedt. Elindult, de nem ért oda. Elcsalta egy cukros néni. Manapság gyakran kínálgatják dudamellű lányok ízes portékájukat férfivágyak kielégítése végett. A kiéhezett fiúcskák pedig mennek a szag után iziben. A finomságipar kitárulkozik, rohanás eszetlenül a vájuhoz, kaja után pedig dobbantás a trambulinról, s jöhet a szétszaggató őrjöngés a mély bugyorban. A vég kiszámíthatatlan. Ezért mondom: ha elveszett, ne keresd, majd hazatalál. Mert haza mindig van. Esetleg írj a Csellengőknek, mutogassák a tévében, úgy talán könnyebben előkerül.

Elfelejtette. A számot, az arcot, a szavakat, a kérdéseket és válaszokat egyaránt. Retrográd amnézia. Arra még emlékszik, hogy hívják, ki az apja, anyja, melyik iskolába járt, ki adta az első pofont az oviban, de a közelmúlt emlékei törlődtek. Van ilyen. Felejts te is ilyenkor gyorsan.

Néma lett. De csak ha Levente. Egyébként ritka.

Megijedt. Felmerül persze az a lehetőség is, hogy a férfi szimplán gyáva. Szembenézni, előállni, magyarázni, értelmezni, idelépni, odalépni, megbánást színlelni lehajtott fejjel. Megrettent magától, a lehetőségtől, a lehetetlentől, a nőtől. Túl egyszerű volt, vagy túl bonyolult. Túl nyitott, vagy túl zárt. Túl intellektuális, vagy elég buta. Tök mindegy. Beszart a pasi és kész. Nincs dolgod vele ilyenkor. Hullass pár csepp könnyet, aztán szaunázz. A finn fajta méregtelenít. Alul is.

Üdv,

Marco

Íratkozz fel Marco Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.