Szerelem pékné módra - pasiszemmel

pék Franco Marco házasság párkapcsolat szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pékbe belehabarodni - például a keze miatt - melegen ajánlott. A kiflin kívül ugyanis még az is kisülhet belőle, hogy asszonyunk otthagy csapot-papot, és pékné lesz: lisztes, tisztességes. Pedig otthon most még más férfi várja: rendes, aranyos. A kínos helyzetből Franco Marco segített hölgyolvasónknak kikeveredni.


Kezd elegem lenni magamból, mert tök hülye vagyok. Azt hiszem, beleestem a sarki pékségben dolgozó srácba. Nagyon helyes fiú, gyönyörű, ragyogó kék szemei vannak. Egy kisvárosban élek, ahol szinte mindenki ismer mindenkit, így unalmasan teltek a mindennapjaim. Tudod: ugyanazok az arcok, ugyanazok a helyek. Aztán egy nap minden megváltozott számomra. Ebből mások talán csak azt érezték, hogy új pogácsák és kakaóscsigák érkeztek a városba, de én amint megláttam azt a jóképű férfit, rögtön tudtam, hogy nagy kincs lapul az üzletben. A helyzet egyszerű és szép lenne, ha nem élnék már 5 éve párkapcsolatban. Tamás, a barátom, aranyos, igazi jó ember. Olyan, akihez a családom szíves örömest hozzáadna. A város már megszokott minket együtt, kedves kis álompár vagyunk. Ezért olyan nagy probléma, hogy feltűnt a színen a fiú. Először csak megtetszett, később azon kaptam magam, hogy naponta kétszer járok a boltba, ahol dolgozik. Az a furcsa, hogy sohasem beszélgettünk, de mégis, most már be kellett magamnak vallani: menthetetlenül belezúgtam a pasiba. Nem értem a dolgot. Igazán nem akarok megbántani senkit, de ennél én sokkal műveltebb nő vagyok. A párom is magasan iskolázott. Mégis megőrjít az a srác! Azok a kezek! Sűrűn álmodok arról, hogy szeretkezünk. A kísértés erős, úgy látom, én is tetszem neki, de mégsem állhatok vele össze. Mit szólna a családom, ha dobnám a barátomat és hazavinném őt? Kérlek, segíts!

Üdvözlettel:

Anikó"

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Kedves Anikó!

Ez egyfajta lisztérzékenység. Mármint péket szeretni. Van ilyen, ne parázz, vágj bele. Néhány dolog csak, amit érdemes érteni, ha a pék mászik a faladon:

1. A pék olyan férfi, aki kenyeret süt. Vagy mást, ami anyagában tökre hasonlít a kenyérhez. Képes ezt egész életében csinálni. Dolgos fajta, szorgalmas és korán fekszik. A hülyének is megéri, kikapni a pult mögül. Sima ügy az élesztős hercehurca. Nehogy már a kirakatban maradjon a ropogós sütemény.

2. A pék izmos, de nem dagadt. Ezzel szemben gyakran dagaszt, gyúr, odarak. Ebbe még belegondolni is szuper, főleg ha valaki pékné lesz véletlenül. Hát akkor rajta, gondolj bele, legalább.

3. A pék azért jó, mert rendszeres lesz a reggeli meleg kifli. Ezzel együtt rendszertelen az együtt töltött reggeli. Mert a pék már hajnalban elmegy. Ha érted, mire gondolok.

4. A pék is lehet okos és művelt. Mert nem attól lesz valaki lényegesebb, hogy tök magas az iskolája. Alacsony suli gyakran felemelőbb. Ráadásul én már láttam olyan egyént, aki egyetemi oklevéllel a zsebében maradt segghülye. Biztos lehetsz benne, a pék iskolázottságán nem fog múlni a boldogságod. Sőt lehet, hogy ő tanít majd téged - nem középiskolás fokon. No és a szüleid is örülni fognak, ha nap mint nap házhoz jön a pék(sütemény). Nyugodj meg, sínen vagy, lehajolhatsz a pogácsádért.

5. A házas pék hűséges. Ha viszont megcsalják, lehúzza a rolót. A sajtost is.

6. A pék péklapáttal dolgozik. Ezt azért vedd figyelembe, mikor a bajszát húzogatod.

Más nincs. Ha mindez tiszta, szólj a srácnak, hogy készen állsz. Ha véletlenül mégsem akar, az bukta. Lekváros. Ez esetben keress gyorsan egy cukrászt. Az talán bejön. Talán.

Üdv,

Marco



Iratkozz fel Marco Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre a Life.hu oldalán válaszol! Csatlakozz Marcóhoz a Facebookon és az Iwiw-en is!

Átalakítunk! Vörös démon lett a szőke lányból.Kattints a galériáért!


"Nem hiszem, hogy velem elbírnál" - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120523-franco-marco-nem-hiszem-hogy-velem-elbirnal-pasiszemmel-18.htmlAz élvhajhász, a sete-suta és az egyéjszakás - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120516-franco-marco-az-elvhajhasz-a-setesuta-es-az-egyejszakas-.html"Ne félj kiborítani a bilit" - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120509-franco-marco-ne-felj-kiboritani-a-bilit-pasiszemmel-18.htmlA körtemell nem is izgató? - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120502-franco-marco-korte-alaku-mell-nem-meno-pasiszemmel-18.htmlHabzsi-dőzsi férfi módra - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120425-franco-marco-habzsidozsi-ferfi-modra-pasiszemmel-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.