Müller Péter: „A rossz szex és a rossz beszélgetés között mély rokonság van”

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség szex beszélgetés Müller Péter erotika kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 238. rész. 

Mondok néhány rokonságot: önző volt a másik. Nem hallgatott meg, csak ő akart kielégülni. Vagy te beszélted agyon őt. Csak mondtad, mondtad a magadét, hogy megszabadulj a feszültségedtől, s nem gondoltál arra, hogy talán ő is ezt akarta volna. Nem figyeltél rá, vagy ő terád. Nem érezted meg őt. Vagy ő nem érzett meg téged. Fogalma sem volt hol jó, s hol fáj neked.

Forrás: Thinkstock

Lényegében nem tudtatok egymás nyelvén beszélgetni.Nem is lehet, csak a nagyon jó baráttal. Aki szeret téged.

Az ősi görög kultúrában az Erosz istenfogalom. Mindenben van erotika. A szónak abban az értelmében, hogy összetartozunk, összevonzzuk egymást. Találkozni akarunk. S ezért odaadjuk magunkat, s elfogadjuk egymást.

Ezeket a soraimat is csak akkor érted meg, ha szeretsz.
Ha nem – ott maradsz üresen.
És én is.

Müller Péter: "Képes vagy összeszedni magad!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160624-muller-peter-a-szarnyalasrol-az-oromrol-oromforrasrol-nehezsegekrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 237. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Így kell a távoli céljaidat elérni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160620-muller-peter-eheti-bolcsesseget-arrol-irta-hogyan-tudjuk-celjainkat-elerni.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 236. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Vannak ösvények, amelyeket el kell hagynunk, még ha fáj is, mert nem a miénk már"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160610-muller-peter-a-tovabblepesrol-elengedesrol-lelekrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 235. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Van, amit nem szabad mélyre engedni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160603-muller-peter-ez-elengedesrol-a-lazasagrol-konnyedsegrol-tanulasrol-irta-eheti-utravalojat.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 234. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Akinek érzékeny a lelke és éles a szeme, az észreveszi"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160517-muller-peter-a-veletlenrol-a-sorsrol-a-benso-enrol-a-jelekrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 231. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Ne hallgass semmire, ami nem emel fel"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160502-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-arrol-beszel-hogy-a-jo-barati-szo-eluzi-a-depressziot.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 230. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.