Müller Péter: „A rossz szex és a rossz beszélgetés között mély rokonság van”

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség szex beszélgetés Müller Péter erotika kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 238. rész. 

Mondok néhány rokonságot: önző volt a másik. Nem hallgatott meg, csak ő akart kielégülni. Vagy te beszélted agyon őt. Csak mondtad, mondtad a magadét, hogy megszabadulj a feszültségedtől, s nem gondoltál arra, hogy talán ő is ezt akarta volna. Nem figyeltél rá, vagy ő terád. Nem érezted meg őt. Vagy ő nem érzett meg téged. Fogalma sem volt hol jó, s hol fáj neked.

Forrás: Thinkstock

Lényegében nem tudtatok egymás nyelvén beszélgetni.Nem is lehet, csak a nagyon jó baráttal. Aki szeret téged.

Az ősi görög kultúrában az Erosz istenfogalom. Mindenben van erotika. A szónak abban az értelmében, hogy összetartozunk, összevonzzuk egymást. Találkozni akarunk. S ezért odaadjuk magunkat, s elfogadjuk egymást.

Ezeket a soraimat is csak akkor érted meg, ha szeretsz.
Ha nem – ott maradsz üresen.
És én is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.