Gréta konyhája tofu recept Stőhr Gréta curry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha unod a hagyományos ízeket, és van kedved valami olyan egzotikus finomságot kipróbálni, ami még egészséges is, akkor készíts rakott zöldséges-tofus curryt!

A magyar és az indiai konyha találkozásából született meg ez a tápláló, fűszeres étel. Az indiai konyha fűszerei, mint a chili, curry, kurkuma és római kömény jó hatással vannak a szervezetre: többek között erősítik az immunrendszert és antioxidánst is tartalmaznak. Ha van kedved elkészíteni az isteni rakott zöldséges-tofus curryt, akkor látogass el Gréta konyhájába - a receptért kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Íme egy mennyei eledel, ami egészséges is!http://www.life.hu/ez-zsir/20140213-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-veganez-variaciok-tej-es-tojasmentes-majonez-tartarmartas.htmlHa gyakran fogyókúrázol, vagy legalábbis odafigyelsz a testsúlyodra, akkor jól tudod, hogy a majonéz igazi tiltólistás finomság. Most azonban mutatunk egy olyan majonézreceptet, ami nemcsak egészséges, de kalóriaszegény is. Próbáld ki Stőhr Gréta receptjét!Ez Zsír!OrigoEgészséges túrótorta gyümölccsel és csokiszósszalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140130-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-kulonleges-turotorta-csokiszosszal-erdei-gyumolcsokkel.htmlA hideg téli napokon ki ne vágyna egy olyan mennyei édességre, ami ráadásul egészséges is. Stőhr Gréta vegán séf ezúttal egy isteni "túrótorta" receptjét mutatja be. Ez Zsír!--Egészségesen ínyenc salátaöntethttp://www.life.hu/ez-zsir/20131112-stohr-greta-greta-konyhaja-egeszsegesen-inyenc-salataontet.htmlHiába eszel kalóriaszegény salátát, ha elrontod egy hizlaló öntettel. De erre is van megoldás - pillanatok alatt elkészül az a szósz is, ami nemcsak isteni, de nagyon egészséges is!Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.