valóságshow Heidi Montag edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Montag a tökéletes alakra gyúrt: hónapokon keresztül több, mint a fél napját edzésre szánta.
Lauren Conrad Heidi Montag



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Heidi minden idejét az edzőteremben töltötte: az utóbbi két hónapban napi tizennégy órát sportolt. ,,Reggel öttől este hétig csak edzettem. Futottam, súlyt emeltem, és kipróbáltam, amit csak lehetett. Körülbelül tizennégy kilótól szabadultam meg. Nagyon keményen edzettem, hogy a fürdőruhás bulimra bomba formába hozhassam a testem." - vallotta a szőkeség, aki a szálkásodáson és a fogyáson kívül is igen nagy változáson ment át az utóbbi időben: közel tíz plasztikai műtétnek vetette alá magát. Heidi megcsináltatta melleit, orrát, szemöldökét, régebben pedig zsírleszíváson is volt, és az állát is plasztikai műtéttel korrigálták. Vajon a celeblány háta és ízületei mennyire sínylették meg az edzésmennyiséget?

Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!



Rá se ismernél! Éveket öregedett a tinisztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110614-emma-watson-a-vogue-magain-cimlapjan-pozolt.htmlÍgy jelzik a bajt a test energiaközpontjaihttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110613-igy-jelzik-a-bajt-a-test-csakrai.htmlA legjobb tippek másnaposságrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110612-szuper-tippek-masnapossag-ellen.htmlSzerelmi kötés - csak ámítás vagy tényleg működik?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110611-szerelmi-kotes-csak-amitas-vagy-tenyleg-mukodik.htmlEzek a nyár legdögösebb szépségtrendjeihttp://www.life.hu/szepulj/20110613-ezek-a-nyar-legdogosebb-szepsegtrendjei.htmlTopfrizura nyárra: legyen kétszínű a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110613-topfrizura-nyarra-legyen-ketszinu-a-hajad.htmlA legnagyobb nyári szépségbakikhttp://www.life.hu/szepulj/20110613-a-legnagyobb-nyari-szepsegbakik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.