fashion week baki Beyoncé Knowles stílus sztár Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van olyan, amikor tökéletes a ruha, tökéletes a táska és a cipő is egy álom, együtt viszont egyáltalán nem működnek. A stílus ugyanis sosem arról szólt, hogy a tökéletes darabokat ész nélkül egymás mellé pakoljuk. Hiába tűnik evidenciának a fenti mondat, még a stylistok által körülzsongott sztárok is elkövetik a legalapvetőbb hibákat. Persze azért vannak üdítő kivételek.

Akinek sikerült - Jennifer Hudson

Jennifer Hudson épp új albumának promóciós körútján tévéstúdióból rádióstúdióba jár. A színésznő-énekesnő ragyogó formában van, amit szeret hangsúlyozni is. Szerencsére ez alkalommal nem amellett döntött, hogy combot vagy dekoltázst villantson, hanem más eszközhöz folyamodott. A különleges szabású, testre simuló fakókék ruha mesésen áll rajta és kiemeli Jennifer homokóra alakját. Még az a brutális, kígyómintás Christian Louboutin bokacsizma sem ront az összképen, ami helyett inkább egy egyszerű platform cipőt vagy szandált javasolnánk.

Northfoto
Northfoto

Akinek nem sikerült - Beyoncé

Az énekesnő Párizsban forgatta legújabb videoklipjét. Ott kapták lencsevégre ebben a szürke alapon színes virágos Preen ruhában. Beyoncéről tudjuk, hogy szívesen mutat meg minél több bőrfelületet. Szerencsére ebben a ruhában nem a combjára, hanem a gyönyörű hasára hívja fel a figyelmet. Viszont azt is tudjuk róla, hogy nem mindig találja el a megfelelő körítést. Ez alkalommal is a kiegészítők miatt bukott meg a stílusvizsgán. A Christian Louboutin cipő első ránézésre oké, csak a másodikra vesszük észre, hogy kígyómintás - pont, mint Jennifer Hudsoné. Ehhez persze remekül illik a szintén kígyómintás Jimmy Choo "feneketlen" táska, és a minták keverése ellen sincs kifogásunk, de az egész összkép valahogy mégsem működik.

Northfoto
Northfoto




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.