Mindent elnyelő táskák tavaszra, kisgyerekes anyukáknak

fashion week színek táska kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abban szinte minden nő egyetért, hogy a tökéletes táska nemcsak külalakjában nem hagy kívánnivalót maga után, hanem méretét illetően sem. Minél több dolog fér el benne, annál jobb - az pedig csak hab a tortán, ha emellett nem tűnik kívülről hatalmasnak, és kényelmesen hordható.

A méret és az űrtartalom kérdése különösen hangsúlyos akkor, ha a nő egyben kisgyermekes anya is, akinek táskájában a sajátjai mellett csemetéje dolgait is tárolnia kell. Ha te is ebben a cipőben jársz, és még nem találtad meg tavaszra a tökéletes társat, segítünk. Íme, néhány trendi, ugyanakkor kényelmes vállravaló, amiben annyi hely van, amennyire csak szükséged van!

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Színkavalkád, vállon hordva

Az idei tavaszi, nyári szezonban nem lesz nehéz beszerezni egy mutatós, túlméretezett táskát, amibe a rúzstól és a tavaszi kardigántól a gyerekjátékig minden elfér. A színek abszolút befutók idén, így biztosan nem lősz mellé, ha egy feltűnő árnyalatú, kellően nagy méretű darabot választasz.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Visszafogott, kevésbé trendkövető anyukáknak ajánljuk a meleg hónapok állandó visszatérőit, az etnós táskákat, melyek természetes anyagokból - vászonból, raffiából - készülnek, és általában fa betétekkel díszítettek. Ezek a darabok a legtöbb tavaszi, nyári összeállításhoz illenek, térfogatuk pedig akkora, hogy biztosan semmi lényegeset nem kell majd otthon hagyni helyhiány miatt.

Praktikus iskolás stílusban

A színekhez és a természetes anyagokhoz hasonlóan népszerűek idén az iskolatáska fazonú darabok, amelyekbe egészen egyszerű helytakarékosan bepakolni, hiszen többnyire nemcsak külsejük, de belső kialakításuk is a régi iskolatáskákat idézi. Ha ez a trend távol áll tőled, még mindig maradhatsz a szezon másik nagy kedvencénél, az állatmintás táskánál, ami szintén megtalálható a legtöbb üzlet kínálatában.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Lényegében mindegy, hogy a trendek közül melyikkel azonosulsz, a lényeg, hogy vásárlás előtt szemléld meg alaposan a kiválasztott darabot, gondold végig, hogy illik-e a stílusodhoz, a ruhatáradhoz, és próbálgasd ki azt is, hogy a mérete kielégíti-e az igényeidet.


A tartás lényeges!

Fontos, hogy olyan táskát válassz, aminek van valamennyi tartása, hogy ha ide-oda pakolgatsz, akkor se keveredjenek össze benne a cuccaid - a bőrből vagy vastagabb vászonból készült típusok ebből a szempontból tökéletesek. Na és persze az sem hátrány, ha a kiszemelt táskának legalább akkora füle van, hogy könnyedén a válladra tudod dobni.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


Ha egy árva mobiltartó sincs benne, kezdj gyanakodni, ha viszont tele van kisebb-nagyobb cipzáras zsebbel és ilyen-olyan rekesszel, bizonyára nem bánod majd meg a vásárlást. Arról nem is beszélve, hogy egy megfelelő táskából szinte elképzelhetetlen, hogy a saját holmid helyett egy tűzoltóautót kapj elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.