Kate Moss fashion week nadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Moss bármit visel, az napokon belül divatos lesz. Nemrég a modell egy elég érdekes viseletben sétálgatott kedvesével - reméljük, nem ez lesz az új trend.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Kate a napokban Londonban andalgott férje, Jamie Hince társaságában. A modell egy trendi, laza szettben indult útnak: világos csőfarmert, krémszínű, csíkos pulcsit, barna bőrdzsekit és motoros csizmát viselt, egy dolog azonban hibádzott az összeállításban. Kate nadrágjának a cipzárja ugyanis fel sem volt húzva, sőt, az öv sem volt összekapcsolva. A róla készült képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

Nincs kizárva, hogy Kate egyszerűen csak ismét divatot akar teremteni, de mi azért nagyon reméljük, hogy ez nem így van. Talán a modell csak elfelejtette a nadrágja sliccét felhúzni, mert sietett, netán valami megzavarta öltözködés közben. Mindenesetre a sztár jobban is figyelhetne, hogyan lép ki az utcára, hiszen minden mozdulatát milliók figyelik.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.