Ötéves a világ legfiatalabb divattervezője

modell Gisele Bündchen kislány Duda Bündchen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötéves Duda Bündchen nevét már most érdemes megjegyezni, mert ebből a kislányból egészen biztosan szupermodell lesz.

Tipp! Megdöbbentő képek: óvodások szexi nőként modellkednek. Kattints a galériáért!



A legtöbben rajzolgattunk, babáztunk, szalvétákat gyűjtöttünk ötéves korunkban. Duda Bündchennek azonban már ötévesen komoly munkája van. Na persze, a kislány nagy előnnyel indul a divatvilágban, hiszen nagynénje nem más, mint a világ legjobban kereső szupermodellje, a meseszép brazil Gisele Bündchen.

Duda a népszerű brazil gyerekruhamárka, a Brandili Mundi arca. Már tavaly is ő képviselte a márkát, ahol olyannnyira imádták a kislányt, hogy meghosszabbították a szerződését, sőt, egy új feladattal is megbízták. A The Duda Bündchen for Brandili Mundi Collection teljesen a kislány ízlését dicséri, hiszen ő maga mondta meg, milyen stílusú ruhácskákat szeretne viselni. Germano Costa marketingigazgató azt nyilatkozta a márkával kapcsolatban, hogy a munka teljes mértékben csapatmunka volt, és a kislány nagyon is kivette a részét a tervezésből. "Elmondta nekünk, hol legyenek benne vágások, fodrok, milyenek legyenek a színek. Duda jóváhagyta az összes darabot, a lányok pedig biztosan imádni fogják a kollekciót, hiszen a ruhák zöme igazán romantikus és tündéri."

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.