fashion week ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves New York-i divatikon, Michelle Harper nemrég félelmetesen öltözött fel a vörös szőnyegen.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Michelle Harper márkatanácsadó és vállalkozó a New York-i divatvilág egyik olyan alakja, aki minden divattal kapcsolatos eseményen megjelenik. A hölgyemény a legjobb iskolákban tanult, sőt, korábban Svájcban is élt, így azt gondolhatnánk, van némi érzéke a kifinomult stílushoz. Nos, ebben tévedtünk: Michelle imád a botrányosnál is botrányosabb ruhákba felöltözni.

AFP
AFP

A hölgyemény a napokban a CFDA Awards díjátadóra egy áttetsző, fekete-kék ruhában érkezett, ami alatt mindössze egy fehér mamabugyit viselt. A magát stílusosnak képzelő Michelle élénkkék szemfestéket és vörös hajat választott a szereléséhez - az eredmény önmagáért beszél. Bár Michelle azt képzeli, ért a trendekhez, szerintünk csak feltűnési viszketegsége volt ezen az estén, hiszen ez a kreáció se nem divatos, se nem stílusos - inkább csak közönséges és nevetséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.