fashion week ruha Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig hibátlanul öltözködő Született feleség, Eva Longoria legutóbb nagyon nem találta el a hozzá passzoló darabot.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Eva pár napja a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén minden nap több pompázatos ruhakölteményben is megmutatta magát, mi pedig imádtuk nézni a szebbnél szebb darabokat. A napokban azonban a For Greater Glory című film Los Angeles-i premierjén igencsak mellélőtt a fekete ruhácskájával.

AFP
AFP

A sztár egy lézerrel vágott fekete, felül nagyon zárt, vállban szépen szabott Marchesa ruhát viselt. Ez a darab pompásan állt volna egy olyan vadóc lányon, mint Rihanna vagy Leighton Meester, de Eván nagyon furán mutatott a kicsit rockos összeállítás. A színésznőn pompásan állnak a finom anyagok és a nőies vonalak, de ez a kreáció cseppet sem passzolt hozzá, ráadásul azt is be kell ismerni: harminchét évesen ő már kissé kiöregedett az effajta kreációkból. Az pedig csak tetézi a bajt, hogy sem a ruha szabása, sem a ruha anyaga nem mutatott szépen rajta: hasat csinált neki, a mellét viszont teljesen elrejtette, ráadásul össze is nyomta a magasságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.