Dress code barát táskák az irodába

Iroda fashion week tavasz munka táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is nehezen találsz olyan táskát, ami nemcsak az irodai dress code-nak, hanem a mozgalmas életvitelednek is megfelel? Kitörnél a fekete laptoptáskák tömegéből? A Life.hu összegyűjtötte neked a tavasz legirodabarátabb táskáit!

Egy jó office táskának sok kritériumnak kell megfelelnie: a klasszikus szabás mellett fontos, hogy praktikus legyen, elnyelje az egész napra szánt literes ásványvizet, az otthon előre elkészített diétás ebédet és a kisebb táskának beillő sminkfelszerelést. Emellett természetesen illeszkednie kell a szigorú hétköznapokhoz és az aktuális divattrendekhez is. Milyen darabbal indulnak mosolyogva a hétköznap reggelek?

Világos

A tavaszi szezonban a cipőkkel együtt a táskák is világosodnak. A fekete magas sarkúkat felváltják a világosbarna, fehér vagy bézs balerinák, illetve félcipők. Szerencsére az üzletek az időjárással együtt váltják a színeket, így tavasszal nem nehéz beszerezni az egyre világosodó kosztümökhöz illeszkedő bézs, szürke vagy fehér táskákat.
A kisebb méretűek jobban illeszkednek a ceruzaszoknya-fodros blúz kombóhoz, ám a telefonon, a naptáron és a pénztárcán kívül nem fér el bennük sok minden. Ha nem akarsz 2-3 plusz szatyorral útnak indulni reggel, inkább a méretesebb darabok közül válassz.


. Bershka - 8.995 forint, 2. Humanic, 3. H&M - 5.990 forint
4. Humanic, 5. Bershka - 9.995 forint

Színes

Amennyiben a dress code megengedi, élj a tavasz lehengerlő árnyalataival! A legegyszerűbb fekete-fehér egyenruhát is feldobja egy citromsárga vagy pink kézitáska, és ha az ügyfelek nem látják a reggeli bevonulásodat, nincs miért mellőznöd őket!
Az idei trendszínek, a menta, a babarózsaszín és a halványsárga mind visszaköszönnek a táskatrendben is, így egyszerre lehetsz naprakész és buzgó alkalmazott. Szerencsére mind a kézitáska, mind a válltáska rajongói találnak kedvükre valót az üzletekben.


1. Zara - 27.995 forint, 2. Mango - 9.995 forint, 3. Orsay - 34,95 euró
4. Zara - 13.995 forint, 5. Orsay - 29,95 euró

Sötét

Az irodai dress code nemcsak a szoknya hosszában, hanem a színekben sem enged játékot? Nem kell lemondanom az extra nőies office táskákról! A díszítés nélküli bőrtáskáktól kezdve cipzáros vagy fityegős változatok közül is választhatsz fekete vagy szürke színben!
Amennyiben igazi trendkövető vagy, idén a "bowling táskáknak" keresztelt változatokat vagy a shoppereket válaszd! Párosítsd arany kiegészítőkkel és izgalmas anyagú vagy szabású blúzokkal, szoknyákkal!


1. és 2. H&M - 8.990 forint, 3. Deichmann - 4.490 forint
4. Marks & Spencer - 29,95 euró, 5. Zara - 35.995 forint

5 tipp a tökéletes office táskához

1. Beleszerettél az egyik trendi irodai táskába? Ne vedd meg az első darabot, ami megtetszik. Gondold végig, illeszkedik-e a dress code-ba, és van-e hozzá illő ruhadarabod, cipőd.
2. Munka után edzeni is mész? Ki mondta, hogy csak sporttáskával léphetsz be a konditerem ajtaján? Válassz nagyobb office táskát, hogy elférjen benne az edzőszetted, így nem kell 2-3 plusz szatyorral mászkálnod.
3. Tartós darabra vágysz? Kerüld a színes műbőr változatokat, mert a rendszeres használattól lekopik a külső borításuk. Inkább fektess be egy klasszikus fazonú bőrtáskába, és hordd akár 10 évig!
4. Túl nehéz dolgokat cipelsz magaddal a hétköznapokon? Az elvékonyodott vállpánt miatt nem kell kihajítanod imádott office táskádat! A hagyományos suszterek hamar megoldják a problémát.
5. Megtaláltad az igazit? A táskát használat után tömd ki újságpapírral, hogy sokáig megőrizze új állapotát. A bőrtípusokat akár cipőápolóval is kezelheted! A táska karbantartásáról és tisztításáról minden esetben érdeklődj az üzletben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.