Az extra ékszerekre esküszik mindenki - Heti stílusmustra

Letizia fashion week Hilary Swank stílusmustra Sarah Jessica Parker Katalin hercegné Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Káprázatos színű és stílusú ékszerek uralták az egész hetet a hazai VIVA Comet-gálán és Hollywoodban is. Egytől egyig mindet imádtuk, és alig várjuk, hogy mi is beszerezzünk hasonlóakat. De divatbakikban sem volt hiány az elmúlt napokban - következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

A nyár kötelező darabja

Elfogultak vagyunk a türkizzel: imádjuk sminkben és ruhában, de különösen ékszerben. Ezzel pedig nem csak mi vagyunk így. Cate Blanchett fülbevalója káprázatos volt, Jaime Murray pedig bemutatta remek stílusérzékét, amikor pasztell lila ruhájához ilyen színt választott. Elaléltunk ettől a kombinációtól!

Válassz valami extrát!

Ha unod a hagyományos kiegészítőket, akkor biztosan imádod az idei szezon különleges ékszereit. A hétköznapi fülbevalók és gyűrűk után itt vannak a felturbózott variációk - Palvin Barbi és Sophia Bush pedig meg is mutatják, hogyan kell őket viselni.

Ne félj a feltűnő, méretes daraboktól!

Igen, még mindig ékszerek - Tóth Gabi a Comet-gálán bemutatta, hogy semmi sem lehet sok, ha jól összeválogatott darabokról van szó. Szeretjük a visszafogott dolgokat, de kár tagadni: Gabi stílusához istenien passzol ez a sok csillogás és fém.

Így csinálják Európa legszebb hercegnői

Eddig Katalin stílusáért rajongtunk, egy ideje azonban nem győzzük kapkodni a fejünket az őrülten csinos Letícia szettjei láttán. A héten mindketten kitettek magukért: az asztúriai hercegné kisfeketéje eszméletlenül csinos volt, Katalin fehér-fekete Jaeger kreációja pedig - mit is mondhatnánk - ismét katalinos volt.

Óvatosan a vörösesbarna sminkkel!

Nyáron imádjuk a színes illetve a szépen elkészített natúr sminkeket, valószínűleg éppen ezért nem nyerte el a tetszésünket két színésznő vörösesbarna szemfestése. A fiatal Jordana Brewster sminkjére még csak-csak rábólintunk, ám Hilary Swanket öregíti ez az árnyalat.

Ha túl sok a pötty...

A pöttyökért rajongunk, de nem így! A hibázni általában képtelen Sarah Jessica Parker egy Schiaparelli estélyiben pózolt a vörös szőnyegen. Nos, ezzel a ruhával több problémánk is volt: az anyaga és a színei miatt a szett leginkább egy hálóingre emlékeztetett bennünket. És bár imádjuk SJP-t, azért ez a ruha egy közel 50 éves nőn már annyira nem menő. A stíluskirálynő mellett eltörpül Vahina Giocante pöttyös-állatmintás kombinációjának ízléstelensége is.

Kell egy jó miniruha!

Képtelenek vagyunk elszakadni a ragyogó, pasztellszínű miniruháktól - odáig vagyunk értük. Jessica Biel Giambattista Valli darabja álomszép volt, csakúgy, mint Jenna Dewan-Tatum Monique Lhuillier ruhacsodája. Szívből vágyunk mindkettőre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.