Blake Lively újra ringbe szállt, és dögösebb, mint valaha

fashion week Reese Witherspoon January Jones Blake Lively Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén nem volt hiány díjátadókból és premierekből sem, a prímet azonban egyértelműen a szülés után csúcsformában lévő Blake Lively vitte. Mutatjuk is rögtön!

Reese Witherspoon ezúttal tőle kicsit szokatlan darabot választott az 50. Academy Of Country Music Awards díjátadóra, de jól tette - imádtuk az egész szettet!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Sofia Vergara tőle megszokott módon egy nagyon szexi, nőies darabot választott, ám dekoltázs- és combvillantás nélkül is csodásan nézett ki!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Miranda Lambert-nek azonban nem sikerült ennyire jól a ruhaválasztás: az estélyi szabása nagyon erősítette csípőtájon a világsztárt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Olivia Wilde a Tribeca Filmfesztiválra látogatott el a hétvégén, ám ezúttal nem győzött meg bennünket. A színésznő szinte mindig remekül választ, most azonban kicsit elveszettnek tűnt a bő szabású ruhában.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A hétvége királynője azonban egyértelműen Blake Lively volt, aki a szülés után szebb, mint valaha. Ebben a fekete szettben őrülten szexi volt:

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Ebben a vörös ruhacsodában pedig egyszerűen csak álomszép volt új filmje, az Adaline csodálatos élete premierjén.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.