Szezonális szenzáció: idén a fagyiköröm hódít

Woman,Holding,Yummy,Ice,Cream,On,Color,Background.,Focus,On
New Africa/Shutterstock - New Africa
színek nyár
A trendek folyton jönnek-mennek a körmök világában is. Akár letisztult, akár színes, akár mintás körömről is legyen szó, biztosan mindenki megtalálja a magához közel álló stílust. Idén nyáron, azonban mindent visznek a fagyi színű körmök. De hogyan is kell ezt elképzelni? Kik inspirálnak a trend kipróbálásában?

Ezek a vibráló és élénk árnyalatok frissességet és játékosságot kölcsönöznek a körmöknek, és ideális választások a nyári szezonban. Az új trend fő jellemzői közé tartozik az élénk színek használata, melyeket gyakran a klasszikus fagyi ízek ihlettek, mint a vanília, eper, málna vagy menta. 

Women's,Hand,With,A,Delicate,Gel,Polish,Of,Blue,And
A pasztellszínű árnyalatok csodásan mutatnak a bőrön és szuperül illenek a színes, nyári ruhadarabokkal
Forrás: 0leJohny/Shutterstock

A fagyi színű körmök szabad teret nyújtanak a kreativitásnak és az egyedi megjelenésnek. Kombinálhatók egyszerű mintákkal, díszítésekkel vagy akár csillogó kiegészítőkkel is, hogy még feltűnőbbé tegyük a manikűrt.

Ezenkívül, ez a trend univerzális és sokoldalú. Bárki kipróbálhatja, és alkalmazható mind hétköznapi megjelenésekhez, mind különleges alkalmakra. Tökéletesen illenek a meleg, napfényes hónapokhoz, mert a fagylaltok színvilága előidézi a nyár édes és magával ragadó pillanatait. A pasztellszínű árnyalatok csodásan mutatnak a bőrön és szuperül illenek a színes, nyári ruhadarabokkal.  

Ötletek fagyi színnel 

  • Egyszínű manikűr: Sokszor győz az egyszerű, de nagyszerű 
  • Kombinált minták: Több szín is jól mutat egy kézen 
  • Ombre hatás: Fagyi színű lakkok, amelyek átmenetet mutatnak 
  • Matrica vagy különböző minták: Egy egyedi minta, flitter vagy csillám mindig jó megoldás
Katy Perry, aki gyakran látható élénk és vidám színekkel díszített körmeivel
Forrás: KENA BETANCUR / AFP

Akad néhány híresség, aki előszeretettel viseli a fagyi színű körmöket. Például Katy Perry, aki gyakran látható élénk és vidám színekkel díszített körmeivel, vagy c, aki időről időre merész és színes manikűrrel rukkol elő. Számos influenszer és divatikon is előszeretettel viseli ezt a trendet, és inspirálja követőit az új színek és minták kipróbálására. Kylie Jenner is gyakran választ élénk és feltűnő színeket a körmeihez, melyek inspirálóak lehetnek azok számára, akik szeretnének kísérletezni a fagyi színű manikűrrel. Rihanna is ismert a merész és trendi megjelenéseiről, amelyek közé gyakran tartoznak a vidám és színes körmök is. 

A fagyi színű körmök vidám és trendi választás mindazoknak, akik szeretnék felfrissíteni a megjelenésüket és egy kis nyári hangulatot vinni a mindennapokba. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.