Ki lesz az ország legjobb fodrásza és sminkese? Lakatos Márk és a Life.hu tehetségkutatót hirdet!

Lakatos Márk sminkes tehetségkutató fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sminkesek, kozmetikusok, fodrászok figyelem! Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy álommunkát szerezettek! Egy éven keresztül Lakatos Márk csapatában dolgozhattok, és megmutathatjátok a világnak, hogy mit tudtok!

Jelentkezz Lakatos Márk fodrász és sminkes-kozmetikus tehetségkutató versenyére! Két kategóriában nevezhetsz: fodrász vagy sminkes-kozmetikus. Nem kell mást tenned, mint elküldeni az életrajzodat és a referenciaportfóliódat az info@life.hu címre.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

A jelentkezés feltételei:
1.) ne rendelkezz még önálló üzlettel, bolttal
2.) legyen minimum 3 év szakmai gyakorlatod
3.) rendelkezz mesterdiplomával

A verseny menete:

Az előválogató után a 10 legígéretesebb sminkest és kozmetikust párba állítjuk, és a Lakatos Márk átalakít rovat keretein belül bombanővé kell varázsolniuk egy-egy olvasónkat. Az átalakítás alatt videóval és képekkel is bemutatjuk a jelölteket és munkáikat, végül a Life.hu olvasói szavazhatják meg, melyik páros álljon a dobogón.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

A legjobb 3-3 versenyző innentől már egymás ellen áll ki az átalakításban. Lakatos Márk és csapata (Gáspár Viki sminkes, Szofrán Zsolt mesterfodrász, Ritter Doron fotográfus) fogja eldönteni, ki lesz az a szerencsés fodrász és sminkes, aki bejuthat a Life. hu átalakító csapatába es megjelenhetnek a munkái.

"El kell fogadjuk azt a burkot, amiben élünk, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem kell vele folyamatosan foglalkozni. Sminkelt arcunk, jó vagy kevésbé jó cuccaink, lenőtt hajfestésünk vagy vagány frizuránk alapján fogják az emberek kialakítani rólunk első benyomásukat. Merjünk szabadon kipróbálni sokféle stílust, próbáljunk ruhákat, ne féljünk játszani sminkkel és hajjal. Persze az a legjobb, ha van a közelben egy profi csapat, aki segít ebben."

Lakatos Márk

Lakatos Márk fodrász és sminkes tehetségkutató versenye - Részvételi feltételek:

A jelen részvételi feltételek ("Részvételi feltételek") vonatkoznak az Origo Zrt. (székhelye: 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által meghirdetett Lakatos Márk fodrász és sminkes tehetségkutató versenyre ("Verseny").

A Versenyen a 2011. 07. 13. 12 óra és 2011. 07. 31. 24 óra közti időtartamban az info@life.hu e-mail címre küldött jelentkezéssel lehet részt venni, a jelentkezést beküldő ("Versenyző") a jelentkezéssel magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Részvételi feltételeket. A Versenyre fodrász vagy kozmetikus-sminkes kategóriában lehet jelentkezni. A jelentkezéshez szükséges feltételek:
1.) A Versenyző ne rendelkezzen saját üzlettel.
2.) A Versenyzőnek minimum 3 év szakmai gyakorlata és mesterdiplomája legyen.
3.) Referencia-portfólió megléte.
A fenti feltételeknek meg nem felelő jelentkezést az Origo Zrt. érvénytelennek tekinti.

Érvényes jelentkezéshez továbbá a Versenyző köteles megadni nevét, elérhetőségét (e-mail cím, mobiltelefonszám), megjelölni, melyik kategóriában (fodrász vagy kozmetikus-sminkes) kíván indulni a Versenyen, továbbá csatolni az alábbiakat:
1.) Önéletrajz
2.) Portfólió
3.) Saját munkáról készült előtte/utána képek.

A Versenyző a jelentkezéssel hozzájárul, hogy az általa elküldött fényképeket az Origo Zrt. időbeli korlát nélkül az általa üzemeltetett weboldalakon (www.origo.hu és aloldala, a www.life.hu) továbbá a LifeNetwork elnevezésű televíziócsatorna műsoraiban nyilvánosságra hozza, bemutassa illetve közzétegye, továbbá ezen médiumokon keresztül a nyilvánossághoz közvetítse, továbbközvetítse és ennek érdekében többszörözze. A Versenyző szavatol azért, hogy a fényképeken szereplő személyek hozzájárulását a jelen pontban leírt felhasználáshoz megszerezte.

A Versenyző a jelentkezéssel továbbá hozzájárul, hogy az Origo Zrt.-vel a jelentkezés során közölt személyi adatait az Origo Zrt. a mindenkor hatályos adatvédelmi szabályoknak - ideértve különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt - megfelelően kezelje, ennek keretében ahhoz, hogy ezen adatai az Origo Zrt. mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat az Origo Zrt. minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Versenyen való részvétel, a nyeremény átadása és az esetleges reklamációk kezelése céljából.

A Versenyző a jelentkezéssel hozzájárul ahhoz is, hogy róla az Origo Zrt. fénykép- illetve videofelvételeket készítsen, illetve rögzítsen, és a felvételeket időbeli korlát nélkül az Origo által üzemeltetett weboldalakon (www.origo.hu és aloldala, a www.life.hu), továbbá a LifeNetwork elnevezésű televíziócsatorna műsoraiban nyilvánosságra hozza, bemutassa, illetve közzétegye, továbbá ezen médiumokon keresztül a nyilvánossághoz közvetítse, továbbközvetítse és ennek érdekében többszörözze.

A Verseny nyertesei egy éven keresztül tagjai lehetnek Lakatos Márk átalakító csapatának, ennek keretében együtt dolgozhatnak Márkkal a Life.hu weboldal "Lakatos Márk átalakít" rovatának készítése során.

A Versenyző tudomásul veszi, hogy a győzteseket szakmai zsűri választja ki.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.