Színpompás topánok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Reese Witherspoon sztárok terhes vörös szőnyeg Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a hírességeket látva kedvet kaptunk a színes topánokhoz, egy másik, de meglehetősen bizarr trendnek viszont nem szívesen hódolnánk be.

Idén tavasszal az egyik legjobb befektetés a színes cipő, amelyben nemcsak a divattal tarthatod a lépést, de bármilyen összeállítást könnyedén fel is dobhatsz vele. Sophia Bush zöld ruhája valószínűleg nem mutatott volna ilyen különlegesen a lila cipő nélkül. Ugyanígy Elizabeth Banks piros-kék összeállítását sem találtuk volna olyan jónak, ha a kék helyett mondjuk fekete topánt választott volna. Az elragadó Emily Blunt fekete-zöld ruhája mellett is mesésen mutatott a fűzöld körömcipő. Róluk igazán érdemes példát venni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akiről viszont semmiképp nem érdemes, az például Kelly Ripa, aki ezzel a hupikék ruhájával Törpillát csinált magából. Nemcsak azért, mert a ruha fazonja teljesen összenyomta, hanem a szín sem volt túl jó választás. Igaz, hogy a szőkéknek jól áll a kék, de erről az árnyalatról csakis a parányi rajzfilmlényekre tudunk asszociálni. Amanda de Cadenet szintén nagyon melléfogott a héten. A színésznőről sokkal inkább egy München melletti söröző felszolgálója jutott eszünkbe, mint egy színésznő. A harmadik sokk akkor ért bennünket, amikor a brit televíziós, Noelle Reno szerelését megláttuk. Ehhez a ciklámen betéttel megbolondított, bársonyberakásos csipkeblúzhoz és a tollal applikált szoknyához nem is tudunk semmit hozzáfűzni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!


A gömbölyödő pocakhoz nem mindig egyszerű öltözködni, de a bájos Reese Witherspoon most is simán vette az akadályt. A csipkeujjas fekete ruhában egyszerűen mesésen nézett ki. Az amerikai tévés személyiség, Kim Zolciak viszont nagyon mellényúlt akkor, amikor ezt a nagymintás maxiruhát választotta arra, hogy gömbölyödő pocakját megmutassa a világnak. Ebben a darabban már most legalább háromszor akkorának néz ki, mint amekkora valójában - és ez a megállapítás nem csak a hasára vonatkozik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bár a múlt heti sokk után már meg sem kellene lepődnünk azon, hogy valaki bugyi és melltartó nélkül jelenik meg a fotósok előtt, Gwen Stefaniról nem gondoltuk volna, hogy ezt bevállalja. Sokáig tanulmányoztuk az áttetsző anyagokkal tagolt fekete együttest, de fehérneműnek a nyomát sem találtuk. Az énekesnő valószínűleg szó szerint értette, hogy a kevesebb több.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Átalakítunk! Igazi vadmacska lett a visszafogott Anitából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.