Léber Barbara divatbemutató bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan fürdőruhák és bikinik, amelyek már ránézésre sem arra valók, hogy ússzunk vagy napozzunk bennük - nemhogy a Balatonban vagy egy ötcsillagos hotel medencéjében, hanem sehol! Legalábbis az egyik legismertebb magyar tervező, Léber Barbara új fürdőruha-kollekciójának bemutatóján pontosan ezt éreztük.

A tervezőnőről jól tudjuk, hogy maga is nagy rajongója a falatnyi ruhadaraboknak, és mint tavaly elmondta, imádja is őket tervezni. Azt viszont nem szereti, ha a kedvenc, sokáig vadászott bikinije szembejön vele a strandon. Modelljei azt sugallják: elegánsan kell bennük billegni, hatalmas kalappal a fejen, köves magas sarkú szandállal a lábon és színes koktéllal a kézben.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

A Léber Barbara cégcsoport tavaly indított brandje a Léber Barbara Beach Couture nevet kapta. Igaz, a név csak marketingfogás: a fürdőruhák nem kézzel készülnek, cserébe limitált szériában és jó alapanyagból állítják elő, és az áruk is ennek megfelelő: a márka online shopjában 46.800 és 58.600 forint között mozognak a tavalyi darabok.

Míg tavaly főleg a sötétebb színek - a fekete, a csokibarna -, az élénk árnyalatok - zöld, ciklámen - domináltak a kollekcióban, addig idén a fémszínek, az arany és az ezüst; a limoncello, a lazac, a kékek, a klasszikus fekete és a fehér kerültek előtérbe. A tavalyról ismert stíluselem, a bugyi- vagy melltartópántként szolgáló fémlánc idén még változatosabb módon és formában köszönt vissza. Sem ez, sem az egyrészesek, bikinik, tankinik és trikinik szabása miatt máris érthető, miért is nem ajánlja - maga a tervező sem - napozáshoz őket. A modelleken izgő-mozgó, ráncolódó, lecsúszó darabok viszont inkább rácáfolnak erre: az egy helyben fekvés talán a legbiztonságosabb.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Még több bikini a galériában!

Egy dologra viszont mindenképp alkalmasak: merész színeiknél és szabásuknál fogva igazi, "pasizós" darabokról beszélünk. A maratoni hosszúságú, tánccal és villámkoncerttel tovább nyújtott divatshow pedig azt sugallja, hogy jövőre is találkozunk új kollekcióval.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.