színésznő estélyi ruha Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diane Kruger színésznő általában mesésen fest a vörös szőnyegen, legutóbb azonban egy hozzá cseppet sem passzoló ruhát választott.

A szőke sztár egy lila Prada ruhában jelent meg az idei Met Gálán New Yorkban. A felül kombinépántos, alul strucctollas, élénk színű estélyi azonban borzalmasan állt a karcsú színésznőn. Diane légies alakja teljesen elveszett ebben a bő szabású kreációban, sőt, még előnytelen is volt, hiszen pocakosnak mutatta az amúgy vékony szépséget.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A túlságosan egyszerű szabású felsőrészhez egy feltűnő, tollas, uszályos szoknyarész társult, amelynek súlya miatt annyira lehúzta a ruha tetejét, hogy azt már mi sem hagyhatjuk szó nélkül. Bár a sztár sminkje üde volt, a hajával is kezdhetett volna valamit - legalább egy laza kontyot elviselt volna ez az összeállítás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.