Itt egy újabb bizarr szépségőrület a ráncok ellen

burkini arcbőr bikini fürdőruha arcmaszk arckini ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai nők elképesztő szépségmódszerre esküsznek. Arcuk szépségének megőrzését az arckini névre keresztelt förtelmes és bizarr kinézetű maszktól várják.

Tipp! Hétről hétre új akciókkal vár a Lifefashion.hu!



Míg a bikini az egyik legszexisebb ruhadarab is lehet a gardróbban, addig különböző mutációi nem biztos, hogy ezt a címet érdemelnék ki. Gondolj csak a pántos felsőrész és bikinibugyi keresztezéséből álló tankinire, a férfiaknak készült bikinire, a mankinire vagy a burqua és a bikini keresztezéséből született burkinire.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézz meg még több fotót a kínai strandokról! Kattints a képre!

A legújabb őrület a borzalmas kinézetű, egész arcot eltakaró lycra maszk, az arckini, amely egyre elterjedtebb a kínaiak között - korra és nemre való tekintet nélkül. Bár első látásra úgy tűnhet, a fürdőzők kilétét igyekszik elrejteni a maszk, valójában arra találták fel, hogy védje az arc érzékeny bőrét a káros UV-sugaraktól a vízparton. Talán jobb lett volna, ha az arckini piacra dobása előtt felkérnek egy dizájnert, hogy barátságosabb megjelenést adjon a céleszköznek, mert a kínai strandokon lassan horrorfilmet is forgathatnának - a statiszták már megvannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.