fashion week blúz ing testalkat Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még az általános iskolai ünnepségek elengedhetetlen kellékére, a fehér egyenblúzra? Nehéz elfelejteni ezt a vállban kicsit szűk, derékban túl bő, zsákszerű ruhadarabot. Ha neked is ez a kép ugrik be a blúz szó hallatán, ideje változtatni a berögzült sztereotípián. A Lifefashion segít eldönteni, melyik blúzokból érdemes betáraznod őszre.

A világhírű divattervezők egyöntetűen állítják, hogy egy dolog van a világon, ami sosem megy ki a divatból: a stílus. Pláne nem az elegancia - bár ezt sokan még mindig a merev, ötlettelen ceruzaszoknya-blúz kombinációval azonosítják. Hidd el, a blúzok világa sokkal többet rejt magában, mint azt elsőre gondolnád. Ezen a héten három divatos blúzt ajánlunk neked, amivel feldobhatod a ruhatáradat.

1. Az idei ősz slágere: a peplumblúz

Az idei szezon megkerülhetetlen darabja az úgynevezett peplumblúz. Ez a hihetetlenül elegáns darab kiemeli a nők derekát, ezért azon hölgyeknek ajánljuk, akik nem szégyellik alakjukat. Kifejezetten előnyös lehet továbbá a fiús alkatúaknak, hiszen optikailag leheletnyit szélesebb csípőt és keskenyebb derekat, azaz nőies vonalakat varázsol viselőjére. A peplumblúz hirtelen jött népszerűségének hála most a szivárvány összes színében megtalálható az üzletek polcain.

Forrás: Lifefashion
Forrás: Lifefashion

1. Zara - 9.995 Ft; 2. Mango - 7.995 Ft

2. Vadító állatminták

A különböző állatminták évek óta előkelő helyen szerepelnek a népszerűségi listákon. Nem meglepő tehát, hogy állatmintás blúzokból is széles a kínálat. Legyen szó tigris- vagy zebracsíkokról, esetleg párducfoltokról, egy biztos: ezek a minták a magabiztos nőkön mutatnak a legjobban. Egy állatmintás blúzban azonnal a figyelem középpontjában találod majd magad, bár munkahelyi prezentációkra azért nem a legjobb választás. A kerekdedebb vonalakkal rendelkezőknek ajánlott óvatosan bánni az állatmintával - olyan blúzt érdemes keresniük, melynek csak bizonyos részletei (például az ingujj vagy a gallér) mintásak.

Forrás: Lifefashion
Forrás: Lifefashion

1. Mango - 7.995 Ft; 2. H&M - 3.990 Ft; 3. Mexx - 10.649 Ft

3. Kockák és geometriai formák

Ne ijedj meg, nem egy bonyolult matematikai példáról van szó, csupán a reneszánszukat élő kockás és geometriai mintás blúzokról. Nem véletlen, hogy ezek a mintázatok időről időre újra felbukkannak a divattörténelem lapjain, hiszen visszafogott, mégis vidám benyomást keltenek. A színes, kockás ingek jó szolgálatot tesznek a kismellű nőknek, optikailag ugyanis nagyobbítanak - éppen ezért a kerekded vonalakkal rendelkezők vigyázzanak vele. A jól megválasztott geometriai csíkokat azonban mindenki bevállalhatja: az ügyesen tervezett darabok pont a kényes helyeken takarnak, és az előnyös részekre terelik a figyelmet.

Forrás: Lifefashion
Forrás: Lifefashion

1. Mexx - 9.229 Ft.; 2. Mango - 7.995 Ft.; 3. Diesel - 12.400 Ft

Látogass el a Lifefashion.hu online webáruházába, ahol akciós áron találhatod meg a neked megfelelő blúzokat.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.