Átalakítunk! Valóra vált az álma, modell lett Erika

fashion week frizura haj Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink szépség fodrász stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nem akartam felszállni a vonatra, ott akartam maradni, annyira élveztem az átalakítást" - kezdte történetét a kétgyermekes anyuka, aki családjával Kiskőrösön él. A hétköznapokban is trendi Erika Nánási Pált és csapatát is meglepte, hiszen alig találtak rajta átalakítanivalót.

"Én amolyan vagány, nőcis, magas sarkús, csípőnacis anyuka vagyok, követem a divatot és a közértbe is úgy megyek le, hogy rendben van a hajam, a sminkem" - mesélte a felszolgálóként dolgozó Erika a Life.hu-nak. Flórián Kata stylist ennek megfelelően egy igen vad szerelést állított össze számára, amiben nagyon csinosnak érezte magát.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Mivel Erika szereti hosszú haját, frizuráján nem sokat változtatott Szofrán Zsolt mesterfodrász, csupán loknikat és egy kis színt varázsolt bele: "Kék és piros színező került a hajamra, amitől még dögösebb lett."

A különleges hajkorona miatt Törköly Anita egy kicsit visszafogottabb sminket készített: "Kivilágosították az arcomat, műszempillát és rózsaszín rúzst kaptam. Minden nap sminkelem magam, a számra azonban általában csak szájfényt használok, de így is nagyon tetszett az eredmény."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Korábban elvégeztem egy modelliskolát, de végül úgy hozta az élet, hogy nem mentem tovább ezen a pályán. Most azonban visszatértek az emlékek, így magabiztosan állhattam a kamera előtt. Annyira jó volt az egész nap, hogy végül haza sem akartam menni."

"Útravalónak azonban sok jó tanácsot kaptam: hogy bátran nézzek tükörbe nap mint nap, valamint hogy ne foglalkozzam azzal, hogy mit gondolnak rólam mások, mert nagyszerűen nézek ki" - mesélte Erika.

Tetszik Erika átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.