Allegran Simon Cowell botox Latisse szempilla Nicole Kidman szépség X-Factor Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, ma már 3D hosszabbítással tartós, a műszempillánál természetesebb hatást érhetsz el. Ha azonban ez sem elég és úgy érzed, továbbra sem elég hosszúak és dúsak a pilláid, akkor számodra is jó hír, hogy hamarosan Európában is elérhető lesz egy szempillabotoxként elhíresült csodaszer.

A különleges készítményt, amely 18%-kal sötétebb és 25%-kal hosszabb szempillákat ígér, az Allegran vállalat fejlesztette ki, amelyik évekkel ezelőtt piacra dobta a botoxot. Most pedig épp egy zöld hályog kezelésére használt szeren dolgoztak, amikor felfedezték, hogy a vegyület egyik mellékhatása serkenti a szempillák növekedését.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Olyan A-listás sztárok, mint az X-Factor guru Simon Cowell, Nicole Kidman és Sharon Osbourne is esküsznek a Latisse-ra, melyet naponta egyszer kell a szempillák tövéhez kenni. A készítmény pedig nyolc hét alatt látványosan dúsabb, teltebb és hosszabb szempillákat varázsol. Hogy pontosan milyen lesz az eredmény, itt tekintheted meg.

A Latisse-t Amerikában, Kanadában és Indiában már forgalmazzák, és a hírek szerint hamarosan Európában is elérhető lesz. Nagy-Britanniába tör majd be először a szempillabotox, ami bizony nem lesz olcsó mulatság. Egyhavi adag körülbelül 35.000 forintba kerül majd. Természetesen nem lesz elég egyszer beruházni a csodaszerre. Azért, hogy a pillák ugyanolyanok maradjanak, minden nap adagolni kell a szemkörnyékre a különös találmányt.

Hódít az állatszőrből készült műszempillahttp://www.life.hu/szepulj/20120516-hodit-az-allatszorbol-keszult-muszempilla.htmlSzempillagöndörítő sütővas és csodák botox nélkül - Szépségtrendek 2012-benhttp://www.life.hu/szepulj/20120127-szempillagondorito-sutovas-es-csodak-botox-nelkul-szepsegtrendek-2012ben.htmlÉlve fagyasztás, kígyóméreg, szempillabotox - A sztárok legőrültebb szépségpraktikáihttp://www.life.hu/szepulj/20111010-elve-fagyasztas-kigyomereg-szempilla-botox-a-sztarok-legorultebb-szepsegpraktikai.htmlSzempillanövesztő csodaszerrel szépülnek a világsztárokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111005-szempillanoveszto-csodaszerrel-szepulnek-a-vilagsztarok.htmlIgéző szemek - A legjobb szempillaspirálokhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20101201-igezo-szemek-a-legjobb-szempillaspiralok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.