Így néz ki Cameron Diaz smink nélkül

2013.01.15. 10:44

Míg a többiek a sebeiket nyalogatták a Golden Globe másnapján, addig Cameron Diaz szemei korán reggel kipattantak, és indult a konditerembe sztáredzőjéhez.

A 40 éves színésznő csodás formában tartja testét, hála Tracy Anderson sztáredzőnek. Cameront az edzés után a fitneszstúdió előtt egy fekete cicanadrágban és kék dzsekiben kapták lencsevégre. A képeket a Dailymailen nézheted meg!

AFP
Itt sminkben pompázik Cameron

Az egykori modell egy nagy, sötét napszemüveget viselt, amíg megállt egy picit, hogy edzőtársától átvegyen egy doboz homeopátiás gyógyszert. Edzés után senki sem néz ki túl jól, Cameron is így van ezzel. Ez pláne akkor látszódott, amikor az autóba szállás előtt levette a napszemüvegét, és sminktelen arca bizony fáradtságról árulkodott.

A buli és az edzések között rád férne egy kis pihenés is, Cameron!

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!Ma már lehetséges: izzadj rózsaillatút!http://www.life.hu/szepulj/20130114-eheto-dezodorok-izzadasgatlok.html Ez ám a tökéletes popsi!http://www.life.hu/szepulj/20130114-candice-swanepoel-modell-megmutatta-tokeletes-feneket-a-kozossegi-oldalan.html A legijesztőbb smink a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130114-kaley-couco-sorozatszineszno-sminkje-a-70-golden-globe-dijatadon.html Steven Spielberggel fotózkodott a magyar modellhttp://www.life.hu/szepulj/20130113-palvin-barbara-magyar-modell-steven-spielberg-amerikai-rendezovel-fotozkodott.html
Cameron Diazfitneszszínésznősztársmink