divattervező LifeNight Roberto Cavalli nyaralás farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a nevével fémjelzett divatház a luxus és az elegancia jegyében született, Roberto Cavalli farmernadrágjáról mindez nem mondható el.

Néha a legjobbakkal is megesik, hogy hibáznak. Nyaralás alatt pedig még Roberto Cavalli is megengedheti magának, hogy megtegye.
Az olasz divattervező nevével szinte egybeforrtak a színes állatminták és a kidolgozott részletek, éppen ezért meglepő, hogy a 72 éves Cavalli egy régi, kopott farmernadrágot húzott magára. A képet ide kattintva nézheted meg. Azért a sikkes leopárdminta nem hiányozhatott a Capriban állomásozó luxusjacht fedélzetéről. A divatmogullal tartott ugyanis a nála jóval fiatalabb huszonéves Lina Nilson és németjuhász kutyájuk is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Divattervezőnek állt Lolahttp://www.life.hu/legykepben/20130617-lola-magyar-enekes-divattervezonek-allt-sajat-kollekciot-tervezett.htmlVégső búcsú Király Tamás divattervezőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-kiraly-tamas-divattervezotol-penteken-vesznek-vegso-bucsut-gyongyoson.htmlApró fürdőnadrágban hódít a 72 éves divattervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130514-lifenight-a-72-eves-divattervezo-roberto-cavalli-apro-allatmintas-furdonadragban.htmlElhunyt a világhírű divattervezőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130509-ottavio-missoni-vilaghiru-olasz-divattervezo-92-eves-koraban-meghalt.htmlÖlt, aztán bulizott a divattervező gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130411-kiraly-tamas-divattervezo-feltetelezett-gyilkosa-ljozsef-az-emberoles-utan-bulizott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.