Farmermánia tavasszal - melyik stílus passzol hozzád?

fashion week nadrág öltözködés stílus farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van egy-két jó farmerod, akkor már meg is van a fél ruhatárad, hiszen nincs ennél jobban kombinálható ruhadarab. Tavasszal különösen imádjuk az örök klasszikust, mert a nadrágok mellett megjelennek az ingek, dzsekik, ruhácskák és szoknyák is - természetesen farmerból.

Színes, szakadt, díszes - minden, ami jön

2014-ben még mindig sláger a laza boyfriend jeans, a jó idő beköszöntével azonban nemcsak kékben, de akár fehérben is viselheted. Idén nem lehet elég szakadt, koptatott a nadrágod, de ha inkább a letisztult stílust kedveled, akkor is találhatsz kedvedre valót. A lényeg, hogy passzoljon az alakodhoz - itt korábban már elárultuk, hogyan válaszd ki a tökéletes farmert.

1. F&F 5900 forint 2. ASIA Center Sea Lion 8500 forint 3. ASIA Center Sea Lion 4500 forint 4. Zara 14 995 forint 5. GAP 69,95 dollár

Komplett ruhatár farmerből

Egy tavaszi farmerdzseki vagy ing ugyanúgy passzol szinte minden szetthez, mint egy nadrág. Arra azonban figyelj, hogy jóból is megárt a sok: farmert farmerrel csak óvatosan kombinálj.

1. H&M 6990 forint 2. Levi's 3. New Yorker 9990 forint 4. ASIA Center MK Áruház 7990 forint 5. ASIA Center Sea Lion 4000 forint

Gyakran viselsz farmert?

Divattippek tavaszra:

Feldobnád a ruhatáradat? Ha hiszed, ha nem, idén 10.000 forint alatt is kapni csinos lábbeliket-ezeket itt már megmutattuk. Ha szép színes tavaszi felsőket is szeretnél,nézd meg a Life.hu kabátkörképét.Trendi kiegészítőket, sálakat és táskákatitt mutattunk,csinos és rövid szoknyácskák közül pedigitt válogathatsz!

Persze új sminkekkel sem árt meglepned magad - a2014-es körömtrendekértodáig vagyunk, csakúgy, minta természetesen szép ajakrúzsokértés aszuper dúsító szempillaspirálokért.Van miből válogatni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.