Most akkor volt bugyi Mariah Carey-n vagy sem?

Forrás: Facebook/Mariah Carey -
Kína bugyi Mariah Carey latex koncert ruha alsónemű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díva Kínában állt színpadra egy merészen felvágott latexruhában.

Nem Blake Lively az egyedüli, akinek nem jött össze a tündöklés. A vasárnap Kínában koncertező Mariah Carey – aki eddig sem tökéletesen kiválasztott ruhadarabjairól volt híres – ezúttal egy aszimmetrikus, oldalán merészen felvágott ruhát választott a színpadra.

Forrás: Facebook/Mariah Carey

Ez önmagában nem is lett volna probléma, ám erős kétségeink támadtak afelől, hogy vajon a 44 éves énekesnő is ilyen merésznek tervezte azt a bizonyos kivágást. Combján kívül ugyanis ágyéka és méretes popsija egy részét is sikerült a nagyérdemű elé tárnia – mi pedig igyekszünk elhessegetni a gondolatot, hogy alsónemű nélkül lépett a színpadra.

Mi történt Mariah Carey hangjával?

Hatalmas csalódás söpört végig a díva rajongói körében, akik szem- és fültanúi voltak Mariah tokiói előadásának – a cikkért kattints ide.
Mariah Carey és férje TÉNYLEG külön költöztek egymástólhttp://www.life.hu/intim/20140822-nick-cannon-megerositette-miszerint-tenyleg-kulon-koltoztek-mariah-carey-vel.htmlNick Cannon a The Insider magazinnak vallott a dívával kötött házasságáról.Intim--Így karcsúsodott pillanatok alatt Mariah Carey – újabb Photoshop-botrányhttp://www.life.hu/trend/20140715-mariah-carey-photoshop-bakija-elokerultek-a-terry-richardson-fotok-eredeti-valtozatai.htmlLassan minden napra jut egy képmanipulálós baki. Ezúttal a popdíva nemrég készült fotósorozata került terítékre.TrendOrigoPolgárpukkasztás Mariah Carey módjahttp://www.life.hu/trend/20140531-mariah-carey-hatalmas-dekoltazzsal-tusarkuban-keltett-feltunest-a-metron.htmlCelebpartikra - ahova egyébként igyekezett is - tervezett, köldökig dekoltált ruhában, tűsarkú szandálban szállt metróra Mariah Carey. A híresség persze, hogy nem maradt észrevétlen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.