Ötven feletti sztárok, akik biztosan plasztikáztatnak, de nem látszik rajtuk

Jane Seymour plasztikai beavatkozás Jane Fonda plasztika Dana Delany arc Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renée Zellweger drasztikus arcvesztése óta képtelenség leszállni a plasztikatémáról. Mióta csak a Bridget Jones-filmek sztárja megmutatta friss tekintetét, akarva-akaratlan keressük a műtéti beavatkozások jeleit kedvenceinken. A legkellemesebb az, amikor tudjuk, vagy legalábbis sejtjük, hogy valaki kés alá feküdt, a végeredmény viszont egyáltalán nem zavaró, sőt. Csokorba szedtük hát a legjobbakat.

Sela Ward

Több mint egy hónapja megy már a magyar mozikban a Holtodiglan című film, melyben Sharon Schieber riporternő szerepében pár pillanatra feltűnik Sela Ward. Aki nem nézte sem a New York-i helyszínelőket, sem pedig a Doktor House-t, 2009 óta, vagyis immáron öt éve nem láthatta az 58 éves színésznőt. Ward sosem titkolta szépészeti beavatkozásait, előfordult, hogy nyíltan a botox szerelmesének vallotta magát, de örömmel nyugtáztuk, hogy ennyi idő elteltével is ugyanazzal a kedves mosolyával nevet ránk, akárcsak tíz évvel ezelőtt a Holnaputánban.

/1411/Sela_20141110111146

Sela Ward 2004-ben és 2014-ben

Kristin Davis

A Szex és New York sorozat Charlotte-ja talán az egyetlen a négy örök szingli díva közül, akinek az arcberendezése hasonlít még sorozatbéli ábrázatára. Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall persze magasra teszik a lécet, de Davis fényképeit elnézve joggal hihetjük, hogy a színésznő, aki pár hónapon belül betölti az 50. életévét, csak néhány szarkaláb eltüntetésére vette igénybe a kolléganői által olyannyira imádott botox-kezeléseket. Kíváncsiak leszünk, a harmadik Szex és New York mozit követően is elmondhatjuk-e még ezt.

/1411/Krist20141110111942

Kristin Davis 2003-ban és 2014-ben

Dana Delany

Egy másik sorozatszínésznőről is érdemes említést tenni, mégpedig a Született feleségek Katherine Mayfairjéről, vagyis Dana Delanyról. Gondoltad volna, hogy a Lila akác köz sztárja idén márciusban töltötte be az 58. életévét? Mi sem hittük, de így van. Ez is azt mutatja, hogy Delany kortalanként él az emlékezetünkben, pedig ő is volt, hogy a botox után nyúlt. Ezt később aztán nemcsak elismerte, de még azt is elmesélte a lapoknak, milyen élményként élte meg a beavatkozást, hogy milyen mellékhatásokat tapasztalt, és hogy miként érezte magát utána.

/1411/Dana_20141110111635

Dana Delany 2003-ban és 2014-ben

Jane Seymour

Minden évben Jane februári 15-ei születésnapján beszámolunk arról, milyen elképesztően jól néz ki még 60 felett is az egykori Bond-lány. Természetesen idén is így tettünk, amikor is Seymour fürdőruhás címlapfotója járta be a világot. Jane sosem titkolta, hogy ikrei születése után mellplasztikán esett át, de a botoxtémáról nem volt túl jó véleménnyel. Elmondása szerint egyszer kipróbálta, de letett róla, mert nem tudta használni az arcát. Helyette inkább kalappal védekezik a napsugarak öregítő hatása ellen, és rengeteg vízzel igyekszik megőrizni bőre fiatalságát.

/1411/Jane_20141110111837

Jane Seymour 2003-ban és 2014-ben

Jane Fonda

Úgy tűnhet, a 77 éves színésznő hisz a természetes öregedés szépségében, ez azonban nem így van. A Huffington Post információi szerint ugyanis Fondának a szeme környékén, az állán és a nyakán is végeztek különféle plasztikai beavatkozásokat. A sztár erről 2010-ben egy videóban is beszélt, és állítólag a saját blogján is megerősítette. A legmeglepőbb azonban mégis az, hogy egyáltalán nem látszanak rajta a korábbi műtétek, és mindezek ellenére képes szépen öregedni, mintha csak érintetlen lenne a tekintete. Ezt pedig továbbra is imádjuk benne.

/1411/Jane_20141110111742

Jane Fonda 2005-ben és 2014-ben

Jennifer Lopez követeli a trónt - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141107-heti-stilusmustra-szerepel-benne-marion-cotillard-jennifer-lopez.htmlJennifer Lopezről eddig a már-már közönségesen felsliccelt estélyik és az extrém csillogás jutott eszünkbe, az utóbbi időben azonban úgy fest, sokat finomodott a világsztár harsány stílusa. Olyannyira, hogy még a divatérzékeny Marion Cotillarddal is felveheti a versenyt. Következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPBarbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20141104-magyar-modellek-a-victorias-secret-fehernemuceg-kifutojan-mihalik-eniko-palvin-barbi.htmlHétfő este jelentette be Instagram-oldalán Mihalik Enikő, hogy idén ismét ott lesz az év egyik legnagyobb show-ján, a decemberi Victoria's Secret-bemutatón. Nem ez az első alkalom, hogy a békéscsabai szépség ott van a legnagyobb sztárok között, és nem is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. Trend--A hónap színe: a fuksziahttp://www.life.hu/trend/20141104-divat-es-trend-a-honap-szine-a-fukszia.htmlA fukszia kissé meghatározhatatlan szín, leginkább egy pinkes-lilás árnyalat ugrik be, amikor rá gondolunk. Természetesen számtalan variációja létezik, mi pedig imádjuk őket egytől egyig. Ezt a merész, szexi, feltűnő árnyalatot választottuk a hónap színének - dobd fel vele a szürke hétköznapokat!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.