plasztikai műtét frizura rajongó hajvágás haj Jessica Simpson képmegosztó Renee Zellweger ajakfeltöltés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új haj, új ajkak? Az énekes-színésznő rövidre vágatott frizuráját tette közzé képmegosztó oldalán – ám a rajongóknak más is feltűnt.

Alig lehet ráismerni Jessica Simpsonra. A jelenleg fogyókúrájával haknizó énekesnő nem csupán súlyából faragta le a pluszkilókat, hanem a frizuráját is megrövidítette néhány centivel.

Forrás: Instagram/Jessica Simpson

Az eredményt Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival, akik közül néhányan a kétgyerekes anyuka lehetséges ajakplasztikáját kezdték el firtatni. Valami megváltozott, az tény – reméljük, csak a hajvágás és a szuperegészséges életmód tette meg a hatását, akárcsak a felismerhetetlenné vált Renee Zellweger állítása szerint.

Plasztikai műtét - öregedés vagy félelem ellen?

Néhány nappal ezelőtt Renee Zellweger lépett a nyilvánosság elé felismerhetetlen arcával. A hatás nem maradt el, a találgatások azóta is folynak, tekintve, hogy a 45 éves színésznő életmódjára és -minőségére hivatkozott, amikor a hihetetlen változásról kérdezték. De vajon miért döntött drasztikus módszerek mellett? Valóban az öregedéstől félnének azok, akik sebészkés alá feküdnek? Ennek járt utána a Life.hu - a cikket ide kattintva olvashatjátok el.
A jó ügy érdekében váltott pink hajra Kate Hudsonhttp://www.life.hu/trend/20141022-kate-hudson-a-mellrak-elleni-kuzdelem-miatt-festette-rozsaszinre-hajat.htmlNem ok nélkül festette rózsaszínűre frizuráját a 35 éves színésznő, aki egy Beverly Hillsben tartott esten mutatta meg nem mindennapi hajszínét.Trend--Hétköznapi elegancia: így készül a könnyű, tűzött frizura http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140324-hogyan-legyek-jo-no-hetkoznapi-elegancia-igy-keszul-a-konnyu-tuzott-frizura.htmlKészen álltok egy újabb könnyen és gyorsan elkészíthető frizurára? Akkor hajrá!Hogyan legyek jó nőOrigoHalle Berry, Jennifer Aniston vagy Jessica Simpson dögösebb a saját parfümreklámjában?http://www.life.hu/trend/20140820-halle-berry-jennifer-aniston-es-jessica-simpson-sajat-parfumjenek-reklamkapanyaban-szerepel.htmlAmikor egy világsztár saját nevével fémjelzett parfümöt dob piacra, akkor általában a kampányfotókon is ő szerepel. És mivel minél több darabot szeretnének eladni belőle, így nem árt, ha az adott híresség a dögösebbnél is dögösebb. Idén nyáron Halle Berry, Jennifer Aniston és Jessica Alba is új parfümmel jelentek meg, de vajon melyikük illatát látjuk a legszexisebbnek?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.