Mihalik Enikő Karolina Kurkova Candice Swanepoel Alexa Chung Emma Watson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét sztárja számunkra egyértelműen a magyar szupermodell volt, de rajta kívül is találtunk stílusos hírességeket a vörös szőnyegen. Íme a Life.hu heti divatmustrája.

Szexizz fehérben!

Idén a hófehér legalább annyira menő télen, mint nyáron: Candice Swanepoel egy Zuhair Murad ruhában mutatta meg, hogy ilyen testet kár túlságosan takargatni. Nektek is ismerős a ruha? Biztosan innen! Eva Longoria is kitett magáért, jobban mondva kitette, amit kell. Imádtuk a szettet, a dekoltázsrész azonban lehetett volna kicsit szolidabb.

Üde színek télen is

Ahogy a fehérről, úgy az élénksárgákról sem kell megfeledkezni a hideg időben. Lily Collins egy Maticevski estélyiben pózolt szupertrendi frizurával. Solange Knowles pedig ismét különcködik, méghozzá egy Christian Siriano ruhacsodában.

Pasztellmánia

Világos bőrű szőkéknek remekül áll a pasztellrózsaszín: Kate Hudson egy Paper London overállban varázsolt el bennünket - a színésznő megmutatta, hogy egy ilyen ruhadarab is lehet szuperelegáns. Tilda Swinton is hasonlóképp csinos volt: ő az androgün stílus helyett ezúttal a nőies vonalat képviselte.

Így csinálják a profik

Sarah Jessica Parker és Olivia Palermo ott vannak az igazi divatmániások között, és többnyire képtelenek hibázni. Ez most is így volt: SJP a fekete Delphine Manivet szetthez nude tűsarkút húzott, fiatal trónkövetelője pedig megmutatta, hogy miért is érdemes keverni a stílusokat: a combcsizma, a narancs szoknya és a letisztult ing szuper triót alkottak.

Kreatívkodj a táskákkal!

Már régen nem igaz, hogy a táska és a cipő színének meg kell egyeznie. Alexa Chung tudja, hogyan terelje kedvenc kiegészítőjére a figyelmet, tőle érdemes tanulni!

Laza frizurák az ünnepre is

Nem kell belőtt kontyokban és szoros copfokban gondolkodnod az ünnepek előtt - egy laza frizura idén szexibb, mint bármi más. Így csinálja Karolina Kurkova és Emma Watson - lesd el a trükkjeiket!

Szemtelenül miniben

Ha szép lábad van, kár takargatni! Michelle Williams és Kate Moss nem bújnak el oversize cuccok alá: a színésznő Louis Vuittonban mutatta meg tökéletes virgácsait, és Kate sem fukarkodott a combokkal.

A hét kedvence

Hát persze, hogy Mihalik Enikő! A békéscsabai modell is fellépett az év show-ján, a Victoria's Secret bemutatón, utána pedig természetesen ragyogott az afterpartin is. A fekete Balmain ruha elegáns volt, mégis szexi, az arany szandált pedig különösen imádtuk!

Forrás: Northfoto

Hogy tetszik Enikő szettje?

Amal, Kendall és a többiek - 5 nő, aki divatikon lett 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141201-hiressegek-akik-nagyon-jol-oltoztek-2014-ben-amal-alamuddin-margot-robbie.html2014 sokaknak hírnevet hozott: szupermodell lett az első számú celeblány húgocskája, újabb szőke bombázó tűnt fel a hollywoodi istennők között, és a világ egyik legnagyobb szívtiprója is híressé tette frissen elvett feleségét. Tavaly még nem igazán tudtuk, kik ők, idén viszont róluk beszél a fél világ, és divatozni is szeretnek - lássuk, kik azok, akik Blake Lively és Olivia Palermo vetélytársai lesznek a vörös szőnyegen.TrendAFPIstennők vonultak a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20141203-victorias-secret-fehernemuceg-eves-bemutatojan-mihalik-eniko-is-ott-volt.htmlKedden este álomszép angyalok lepték el Londont: a leggyönyörűbb modellek vonultak a Victoria's Secret kifutóján. Doutzen Kroes megmutatta eszméletlen, szülés utáni alakját, Alessandra Ambrosio és Adriana Lima viselhették a legdrágább fehérneműket, de számunkra az est legszebbje Mihalik Enikő volt. TrendNorthfotoKim Kardashian imádja, a pasik már nem annyira - Téli garbókörképhttp://www.life.hu/trend/20141125-garbo-mire-figyelj-a-viselesekor-kim-kardashian-is-imadja.htmlA garbó örök darab, ez nem vitás. Sokan a zártsága miatt nem kedvelik különösebben, pedig egy szép garbó megfelelő kiegészítőkkel nagyon szexi lehet. Vagy ezt csak mi gondoljuk így?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.