Hol hagyta Jennifer Lopez a jó ízlését? - Heti stílusmustra

Irina Shayk divatmustra heti stílusmustra Veronica Roth Charlize Theron Pamela Anderson Elizabeth Hurley Lily James
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg zajlik a párizsi divathét, kedvenceink a világ minden táján kivirultak. Rég nem látott dögös színésznők is előkerültek, megmutatták, hogy még mindig szuperül néznek ki, és végre tavaszi színeket is láthattunk a héten. A Life.hu heti stílusmustrája következik. 

Mi történt, JLo?

Hűha, hol hagyta a világ egyik legdögösebb nője a stílusérzékét? JLo mindig eltalálja, mi áll jól neki, de ezúttal sajnos nem sikerült. Bár a cipőért dicséret jár, a többire nehéz jókat mondani. Igaz, egy ilyen testre, mint az övé szinte bármit fel lehet venni, de ez a Marchesa Notte ruha túl rövid. És mi ez a rémes smink? Jennifer, szedd össze magad!

Forrás: AFP

Mit szólsz Jennifer Lopez szettjéhez?

Nagyibugyi stílusosan

Először nehéz volt dönteni, hogy Poppy Delevigne és Louise Hazel ruhája inkább hot vagy not, végül a mérleg a hot felé billent. A 2015-ös szezon eleje óta imádják a sztárok ezeket a sokat sejtető, de mégis elegáns estélyiket. A két szépség remekül választott színt, és még a mamabugyi is jól áll nekik.

Hamupipőke hófehérben

Lily Jamest már múlt héten is imádtuk, és ezen a héten is több csinos ruhában megmutatta magát. Ez a fehér Dior kreáció volt a kedvencünk, amiben abszolút királylányként tündökölt. Elizabeth Hurley is a hófehérre szavazott, amiben igazi bombanő volt. Nézd azt a derekat!

Helló, tavasz!

Végre színek! A téli fekete, fehér és arany ruhák után a vörös szőnyegen is elkezdtek megjelenni az élénkebb színek. Holland Roden kétrészes ruhája telitalálat, hamarosan kezdődik a crop top időszak, ő már erre készül. Veronica Roth is tudja, mitől döglik a légy, és ezt az Insurgent premierjén meg is mutatta.

Tengerészlányok akcióban

Azonnal kérjük Irina Shayk és Sam Faiers szettjét az irodába! Pontosan így kell dögösen és elegánsan felöltözni, ahogy a két szépség tette. A tengerészkék soha nem fog kimenni a divatból, mi pedig örülünk ennek, hiszen minden nő remekül mutat benne.

Nehézbombázók bubival

Régen hallottunk már Pamela Andersonról és Charlize Theronról. A két szőke bombázó most félhosszú hajjal hódít, de vajon így is tudnak olyan dögösek lenni, mint anno a hosszú loknikkal?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.