Nadrág nélkül ment utcára Rihanna

Forrás: Northfoto -
bugyi magassarkú Rihanna énekesnő outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már régóta tudjuk, hogy Rihanna egyáltalán nem szégyenlős, azt viszont mégis túlzásnak találjuk, hogy ezúttal csak egy rövid kabátkában, nadrág nélkül lépett ki az utcára.

A mindig szexi énekesnő szerdán a Jimmy Kimmel Live show felvételére érkezett meg egy kék oversize kabátban. Ebben még nincs is semmi meglepő, abban viszont annál inkább, hogy ezen kívül nem volt rajta más – azaz egy magassarkút még felkapott ehhez a lenge outfithez. A lábai egyébként kétségkívül gyönyörűek, nem csoda, hogy szívesen mutogatja őket az énekesnő. Elkerülhetetlenül felvetődik azonban a kérdés: vajon bugyi azért volt rajta?

Forrás: Northfoto

Sminkelj úgy, mint Rihanna!

Semmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.