Tinilányokkal kényezteti magát Kim Dzsong Un

Forrás: MTI/EPA/KCNA -
hárem Kim Dzsong Un
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az észak-koreai vezetők régre visszanyúló hagyománya a fiatal lányokból álló hárem felállítása – ezt éleszti most újra Kim Dzsong Un. 

Újra háremet szervez maga köré az észak-koreai diktátor. Mivel a háremtagok sok információt hallhatnak meg a vezetőről, sűrűn cseréli őket. Korábban már feloszlatta háremét Kim Dzsong Un, de újra szüksége lett a lányokra. Most tizenévesek csoportja fogja szótakoztatni Észak-Korea vezérét.

A háremtagok feladata

A tizenéves lányok énekkel, tánccal szórakoztatják a vezetőt. Fontos, hogy bármikor elérhetőek legyenek az ország élén álló ember számára, és feladataik közé tartozik a szex is.

Az ország minden tájáról válogatják össze a szebbnél szebb lányokat, akiknek kötelessége lesz szexuálisan is kényeztetni Kim Dzsong Unt.

Forrás: MTI/EPA/KCNA

A tizenéves lányok nagyjából egymillió forintot kapnak havonta fizetségül a szolgálataikért, míg az ország lakosainak nagyrésze éhezik és mélyszegénységben él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.