5 kérdés a szépségről: Regős Lili

Fotó: Kiss Roland, Facebook/Regős Lili Fanpage -
fashion week Regős Lili szépségápolás smink bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű fitneszbajnok azt már többször bebizonyította, hogy az alakja tökéletes, ám az edzésen és az étkezésen kívül a bőrápolásra is nagy gondot fordít. A Life.hu sorozatában Regős Lili mesél szépségtitkairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Ő a természetességet részesíti előnyben a szépségápolásban, de rengeteg hasznos tippet és tanácsot kaptam tőle. Imádom például a mézes-citromos-tengeri sós bőrradírt!

Fotó: Kiss Roland, Facebook/Regős Lili Fanpage

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Rengeteg vízet iszom, ezáltal folyamatosan hidratált marad a bőröm. Arctonik, hidratáló krém és a finomszemcsés bőrradírral való arcradírozás a napi arcápolási rutinom része. Hétköznapokon ritkán sminkelem magam, ha mégis, akkor este természetesen sminklemosóval távolítom el az összes festéket az arcomról.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Az ajakbalzsamom, a kézkrémem és a kakaóvajas testápolóm.

Forrás: Regős Lili

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Ha nem iszik elég folyadékot, túlzásba viszi a napozást/szoláriumozást. A sminktetoválást, ebből is főként a szemöldöktetoválástsem tartom jó döntésnek...

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Mivel mindig magamnak készítem el a sminkemet, tudom mi áll jól nekem, ezért nem szívesen változtatok. Megvannak a bevált termékeim, az élénk, vidám színű rúzsoktól viszont könnyen elcsábulok:-)

Life.hu tipp

A 27 éves Regős Lilit választották már a világ legjobb testű fitneszmodelljévé. A Life.hu korábban kifaggatta őt az elért sikereiről, étkezéséről, edzéseiről. Ha kíváncsi vagy arra, melyek Lili legjobban bevált praktikái, kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.