Angliában most mindenki tűzpirosban jár? Katalin ismét divatot diktál

Forrás: NORTHFOTO -
Katalin hercegné ruha Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még Katalin hercegnő néhány nappal ezelőtt viselt tűzpiros ruhájára? Biztosan igen, hiszen nagyon ütős darabról van szó, de ma már hiába döntenél amellett, hogy épp ezt szeretnéd, a készletek ugyanis kiürültek. De ez nem az első eset...

Mindegy, hogy kékben, púderszínben vagy pirosban mutatkozik Katalin, az általa viselt márka ugyanolyan és hasonló darabjait Angliában órákon belül elkapkodják. Nem történt ez másképp azzal a ruhával sem, amit a hercegnő a minap Wimbledonban viselt.

Forrás: NORTHFOTO

Katalin és Vilmos Andy Murray és Vaskek Pospisil meccsét nézték meg szerdán, természetesen a VIP szektorból, ahol egyértelműen a hercegnő volt a legfeltűnőbb jelenség tűzpiros L.K. Bennett ruhájában. Ez a darab körülbelül 200 ezer forintba kerül, de ez sem tartotta vissza a nőket attól, hogy pillanatok alatt kiürítsék az üzlet készleteit. Katalin kedvenc márkái pedig ismét jól jártak, hiszen már megszokhatták, hogy amit egyszer ő visel, az ruha sláger lesz.

Life.hu tipp

Alig 2 éves, máris divatot teremtett Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfia, György. Kattints IDE a bizonyítékért!
Rita Ora mellei mindent visznek - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150710-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-rita-ora-katalin-hercegne.htmlA héten a sztárok leginkább a párizsi divathéten tették tiszteletüket, de Hollywoodban is akadt egy-két premier. No meg persze a kékvérűek háza táján is zajlottak az események, Katalin és Letícia különösen kitettek magukért. De hogy ki lett a győztes? Indulhat a Life.hu heti stílusmustrája!TrendAFPPillekönnyű, lenge anyagok idén nyárrahttp://www.life.hu/trend/20150708-pillekonnyu-lenge-anyagok-iden-nyarra.htmlTe is szembesültél azzal az elmúlt hónapokban, hogy beleszerettél egy nyári ruhába, ám amikor "élőben" is láttad, elszörnyedtél, mert az anyaga olyan volt, mint egy búvárruhának? Kétség sem férhet hozzá, ez a stílus hónapok óta hódít, de valljuk be, nyár közepén elég kényelmetlen ez a viselet. De szerencsére azért nem koptak ki a lenge nyári anyagok a divatból - mutatjuk is a kedvenceinket!TrendThinkstockRita Ora mellei mindent visznek - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150710-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-rita-ora-katalin-hercegne.htmlA héten a sztárok leginkább a párizsi divathéten tették tiszteletüket, de Hollywoodban is akadt egy-két premier. No meg persze a kékvérűek háza táján is zajlottak az események, Katalin és Letícia különösen kitettek magukért. De hogy ki lett a győztes? Indulhat a Life.hu heti stílusmustrája!TrendAFPAz otthoni lábápolás veszélyei – Ezekre figyelj oda!http://www.life.hu/trend/20150504-pedikur-otthon-az-otthoni-labapolas-veszelyei.htmlNincs lehangolóbb a nyári, nyitott cipellők szezonjában, mint egy ápolatlan láb. Ha a sminkedre és a frizurádra is odafigyelsz, nem árt, ha a lábadat sem hanyagolod el. Bátran ápolhatod otthon is – most adunk is néhány tippet, hogy mire figyelj, ha nem a pedikűrösre bízod a műveletet. Trend--Sofia Vergarából csak úgy sugárzik az erotika - így változott a stílusa a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150708-sofia-vergara-szulinapos-ime-a-szettjei-a-voros-szonyegen.htmlMa 43 éves a kolumbiai-amerikai színésznő, aki a hírnevét nagyrészt igen jó genetikai adottságainak köszönheti. Sofia Vergara előtt izgalmas hónapok állnak, hiszen hamarosan kimondja a boldogító igent annak a Joe Manganiellónak, akinek a hasizmaiért nemcsak mi, de a fél világ megőrül. Lássuk, mivel bolondította meg a hollywoodi alfahímet a kolumbiai díva - íme Sofia stílusátalakulása a vörös szőnyegen!TrendAFPKészítsd el a tökéletes fesztiválsminket - 10 dolog, ami kell a túléléshezhttp://www.life.hu/trend/20150708-keszitsd-el-a-tokeletes-fesztivalsminket-10-dolog-ami-kell-a-tuleleshez.htmlNyakig benne vagyunk a fesztiválszezonban, és ha már tudod, miben indulj bulizni, a következő dolog, amire időt kell szánnod, az a smink. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire is lesz szükség a tökéletes fesztiválsmink elkészítéséhez. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.