Magyar modell is végiglejtett az első New York-i férfidivathét kifutóján

Forrás: AFP/Noam Galai -
kollekció férfi New York-i divathét férfidivat öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
London, Milánó és Párizs után hétfőn startolt a világ másik divatfővárosának férfidivathete.

Megéri férfiaknak tervezni a divatot Amerikában - állítja a The Huffington Post bloggere néhány friss kutatás adataira hivatkozva.

Billy Reid showjának egyik modellje Forrás: AFP/Fernanda Calfat

Eszerint a férfiakat sokkal inkább érdekli, mit vásárolnak, és több ruhát is rendelnek online, mint műszaki cikkeket vagy esetleg sört. Ráadásul itt vannak ezek a bizonyos gyűjtőfogalmak, mint a metroszexuálisok, akiknek helyét azóta átvették a spornószexuálisok, majd kozmopolita favágók, vagyis a lumberszexuálisok és a többiek, akik szintén nagy gondot fordítanak külső megjelenésükre.

A többi divatfővárosban már rendeznek külön férfidivatheteket a sima divathetek előtt, ehhez csatlakozott New York is, ahol körülbelül 60 divatmárka és dizájner mutatta be a héten a jövő évi tavaszi-nyári kollekciójukat.

Ó, helló! Greg Lauren divatshowjára mi is szívesen beültünk volna Forrás: AFP/Mike Coppola

Ismerős arcok is feltűntek az első New York-i férfidivathéten. A szerdai Anvezino + Getty showján ott volt az erdélyi származású, Ausztriában élő Benedek Benjámin:

Forrás: AFP/Noam Galai
Szőrős vagy nem szőrős? Milyen az ideális férfimodell?http://www.life.hu/trend/20150714-ujabb-modell-valtott-termeszetes-kulsore-egy-fotozas-kedveert.htmlA mai világban kevés igazán férfias modellt láthatunk, akár a kifutón, akár a címlapokon. Éppen ezért felüdülés a Charlie by Matthew Zink kampánya, amely ismét nagyon valósághűen ábrázolja a férfiakat.Trend--Így változott a férfidivat 100 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150715-igy-valtozott-a-ferfidivat-100-ev-alatt.html3 perc alatt végigkövethetjük azokat az öltözködési stílusokat, amelyeken végig kellett szenvednie magukat férfijainknak az elmúlt 100 év alatt.Trend--Ilyen, amikor női fürdőruhákat próbálgatnak a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20150709-noi-furdoruhakat-probalgattak-a-ferfiak.htmlNagyon vicces pasikat válogattak össze egy videóhoz, hogy különböző fürdőruhákat próbáljanak fel, és elmondják a tapasztalataikat.Trend--Ezért a nagymamaruháért fizetett félmilliót Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150714-rihanna-stilust-valtott-es-nagymamaruhaban-setalgatott.htmlNem ezt szoktuk meg az extravagáns énekesnőtől, aki a minap egy otthonkára hajazó, virágmintás darabban lépett New York utcáira, melyért tetemes összegett fizetett. Trend--A férfiak álmát valósította meg Nicole Scherzinger http://www.life.hu/trend/20150629-nicole-scherzinger-enekesno-macskanokent-szulinapozik.htmlTöbbnapos bulisorozattal ünnepli szülinapját az énekesnő, aki nagyon szexi macskanőként ment partizni Mykonosz szigetén. Trend--Így vágott vissza Serena Williams a testén élcelődő trolloknakhttp://www.life.hu/trend/20150713-serena-williams-csodaszep-estelyiben-vagott-vissza-a-testen-elcelodo-trolloknak.htmlA világelső teniszezőnő gyönyörű estélyi ruhában jelent meg a wimbledoni teniszmérkőzés díszvacsoráján - néhány nappal azután, hogy Twitteren "férfiasnak" titulálta a testét egy rosszindulatú felhasználó. A vitába Harry Potter írónője, J. K. Rowling is beszállt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.