Hatalmas sztár lett a bombázó golfozónő: Tényleg őrülten szexi!

Forrás: Instagram/Paige Spiranac -
golfozónő golf Instagram sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Paige Spiranac nem kért a szexszimbólumlétből, csinos külsejének hála azonban mára az egész világ ismeri és rajongásig szereti a fiatal golfozónőt.

Nem sok sportoló mondhatja el magáról, hogy Instagram-profilja felrobbantotta az internetet. Paige Spiranac azonban igen: a 22 éves golfozónő kevesebb, mint fél év leforgása alatt néhány sztáron is túltesz már követőinek számával, pedig még csak 34 bejegyzésnél tart.

Forrás: Instagram/Paige Spiranac

Paige már az egyetemi évei alatt is tagja volt a San Diego-i Egyetem golfcsapatának, a diploma megszerzését követően pedig több országos versenyen vett részt, ahol egyre jobb helyezéseket ért el.

Forrás: Instagram/Paige Spiranac

A golf Anna Kurnyikovájaként emlegetett sportolónő egy nemrég adott interjújában elmondta: bár szeret csinosan kinézni, mégsem szeretné, hogy ezért váljon híressé.

Forrás: Instagram/Paige Spiranac

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.