Hírességek testrészeiből rakták össze a tökéletes nőt és férfit

Forrás: AFP, Twitter -
híresség tökéletes férfi testrész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétezer brit megkérdezésével, hírességek testrészeiből csinálták meg azt az ideális nőt és férfit, aki a strandon a legdögösebb lenne.

Az ideális nőnek például a feneke olyan, mint Jennifer Lopezé, a teste, mint Beyoncéé. A tökéletes férfi feje Ryan Goslingé, törzse Channing Tatumé, karja George Clooney-é, lába Chris Hemsworthé, és a feneke pedig ki másé lehetne, mint David Beckhamé.

Forrás: AFP, Twitter

A képeken egy kicsit furán fest ez a testmontázs, de szívesen megnéznénk élőben is ezt az innen-onnan összepakolt nőt és férfit. Szerinted jól néznének ki?

A képeket itt tekintheted meg!

Ő lehet az első plus size modell a csontsovány angyalok közötthttp://www.life.hu/trend/20150808-denise-bidot-lehet-az-elso-plus-isze-modell-a-victorias-secret-angyalai-kozott.htmlA legtökéletesebb alakú modellekről híres divatcég tényleg készen áll a plus size modellekre? Ez a lány szívesen vállalkozna, hogy megmutassa duci testét a Victoria’s Secret kifutóján.Trend--Retus nélkül is pompáznak a dívák http://www.life.hu/trend/20150807-lilu-musorvezeto-malek-andrea-szinszno-es-illes-fanni-paralimpikon-egyutt-alltak-modellt-retusalas.htmlA sztárfotós, Éder Krisztián különleges fotósorozatot készített Liluról, Malek Andreáról és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynőről. A három magyar híresség egy őszi szépségkampány során natúr sminkben és retusálás nélkül mutatja meg arcát, felhívva a figyelmet arra, hogy a valódi szépség a lélekből fakad.Trend--Párjával közös tetoválást csináltatott a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/trend/20150807-parjaval-kozos-tetovalast-csinaltatott-solti-adam-a-baratok-kozt-sztarja.htmlA Barátok közt sztárja, Solti Ádám életre szóló emléket csináltatott barátnőjével közösen.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huJennifer Aniston esete a fehérrel - istenien áll neki!http://www.life.hu/trend/20150807-jennifer-aniston-ferjhez-ment-vajon-milyen-ruhat-viselt-az-eskuvojen.htmlOly sok évnyi várakozás után eljött végre a pillanat: másodszor is oltár elé állt Jennifer Aniston. Már tűkön ülve várjuk, hogy láthassuk A RUHÁRÓL készült fotókat, addig is nézzétek meg, hogy áll a színésznőnek a fehér az életben és a filmvásznon. No és persze megmutatjuk azt is, mi miben adtuk volna őt férjhez!TrendAFPÚj szépségőrület: nézz ki úgy, mintha másnapos lennél!http://www.life.hu/trend/20150807-a-masnapos-smink-es-haj-az-uj-szepsegorulet-japanban.htmlElépesztő őrület indult hódító útjára: trend lett a zsíros hatású haj és a pirosra sminkelt szem. TrendOrigoHibázott egyáltalán valaha? A szülinapos Charlize Theron a vörös szőnyeg királynőjehttp://www.life.hu/trend/20150805-charlize-theron-szineszno-voros-szonyeges-szettjei.htmlKözel sem olyan kacér, mint Jennifer Lopez, de nem olyan unalmas, mint Sandra Bullock. Nicole Kidmannel ellentétben az ő arcán nem látható minden egyes szépészeti beavatkozás nyoma (pedig egészen biztosan neki is volt néhány), de játszani, na, azt nagyon tud. Charlize Theron megjelenésében mindig van valami királynői, annak ellenére is, hogy komoly családi drámák és szívet tépő szakítások állnak a háta mögött. Kedvenc dél-afrikai színésznőnk épp ma 40 éves - mutatjuk is, miért imádjuk őt annyira a vörös szőnyegen!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.