Ma nemcsak a kánikula izzaszt meg, hanem Dukai Regina bikinis fotója is

Dukai Regina kánikula Nyár hőség bikini vízpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellen nem fog ki az augusztusi kánikula: vízben, bikiniben és szörfdeszkán vészeli át a rekkenő hőséget. Dukai Regina pedig így is hihetetlenül szexi. 

Dukai Regina, aki nemrég ünnepelte születésnapját, Instagramján osztotta meg velünk a legjobb módszert arra, hogyan kell átvészelni a kánikulát: szexi bikiniben, egy szörfdeszkán.

Forrás: Instagram/Dukai Regina

Mi pedig, ha csak ránézünk tökéletes alakjára és gyönyörű dekoltázsára, máris egy fokkal jobban izzadunk a 40 fokos hőségben.

Mi az a SUP?

Dukai Regina nem csak úgy üldögélt a szörfdeszkán, kezében az evezővel, hanem a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő SUP-ot, azaz Stand Up Paddle nevű sportot végezte. Hogy pontosan mit is jelent? Kattints ide a Life.hu cikkéért!
Menekülj el a kánikula elől, hűsölj a Budapest közeli erdőkben!http://www.life.hu/lifeutazas/20150805-husolj-a-budapest-kozeli-erdokben.htmlNyakunkon az újabb forró nyári hétvége, és nincs lehetőséged elutazni? Mégis alig várod, hogy legalább egy fél napra kiszabadulhass a belvárosi betondzsungelből? Fedezd fel a Budapest közeli túralehetőségeket, hűsölj és töltődj fel a természetben. Íme 5 + 1 kihagyhatatlan tipp!UtazásOrigoPályát módosít Dukai Regina? Új munkakörben bizonyít a dögös modell: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150731-dukai-regina-modell-uj-munkakorben-mutatkozott-be-es-festonek-allt.htmlFestőnek állt a modell, aki egy vicces fotón mutatta meg, milyen amikor neki kell kipingálnia a lakást.TV + Sztárok--Szex 35 és 40 között! Hűsítő ötletek és pozitúrák a kánikula napjaira (18+)http://www.life.hu/intim/20140722-szex-nyaron-a-kanikulaban-husito-szextippek-es-poziturak-a-legforrobb-napokra.htmlAkármilyen meleg is van, nem szabad hagyni, hogy a hőség elvegye a kedveteket a szextől. A Life.hu két évvel ezelőtt összegyűjtött már gyönyörhozó szexpózokat a kánikulára, de ezeket most további tippekkel, trükkökkel és pozitúrákkal dobjuk fel. 2015-ben tehát így élvezünk 35 fok felett!IntimThinkstockLess be Dukai Regina luxushálójába!http://www.life.hu/intim/20150722-dukai-regina-modell-megmutatta-hofeher-luxus-haloszobajat-intim-foto.htmlDukai Regina intim szférájába engedett bepillantást: a gyönyörű modell szereti az eleganciát, erről tanúskodik hófehér hálószobája.Intim--Merész színválasztás, praktikum - bemutatták a 2016-os riói nyári olimpia magyar formaruháithttp://www.life.hu/trend/20150805-rioi-nyari-olimpiai-jatekok-2016-ilyen-lesz-a-magyar-formaruha.htmlTangás brazil táncosnők, ismert zenészek és celebek lepték el augusztus 5-én este a Várkertbazárt - itt mutatták be ugyanis, hogy milyen lesz a magyar olimpikonok formaruhája a jövő évi riói olimpián. Hogy miért most volt a bemutató? Mert épp 1 év múlva, 2016. augusztus 5-én kezdődik a nyári olimpia. Trend--Dukai Regina különleges vadállatot szelídítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-dukai-regina-modell-egy-vadallatot-szeliditett-es-egy-hofeher-tigriskolykot-etetett-cumisuvegbol.htmlA modell csodaszép fotót posztolt, amelyen egy igazi vadállatot cumiztat anyai szeretettel és gondoskodással.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.