Alig lehet ráismerni! Új frizurára váltott Katherine Heigl

frizura platina Katherine Heigl hajfestés szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grace klinika egykori sztárja elmondása szerint még szokja új hajszínét, de férjének állítólag nagyon bejön!

Platinaszőke lett Katherine Heigl. A színésznő - aki dekoltázs téren már bizonyított - egy soron következő új filmszerepe kedvéért váltott extra világos hajszínre, és bár elmondása szerint zenész férjének, Josh Kelley-nek tetszik, neki még szoknia kell az új frizuráját.

Forrás: Twitter/Katherine Heigl

Sztárok, akiket messze elkerülnél a munkában

Katherine Heigl cserfes hírében áll, mindenkiről elmondja a véleményét, akivel már valaha dolga akadt. Ám nem ő az egyedüli, akit a filmvásznon szeretünk, a való életben azonban messzire elkerülnénk munkastílusuk miatt - a Life.hu cikkéért kattints ide!
Platinaszőke bombázó lett Cherhttp://www.life.hu/trend/20130902-cher-enekesno-szoke-hajjal-pozol-uj-albumanak-boritojan.htmlAz énekesnő legújabb albumborítóján szőke hajkoronával pózol. Mintha fiatalabb is lenne pár évvel.Trend--Tinder-királylány és a szőke herceg profilképe - Ezért húzzuk jobbra, aki tetszik?http://www.life.hu/intim/20150625-ezert-huzzuk-jobbra-a-tinderen-annak-a-kepet-aki-tetszik-nekunk.htmlAki valaha használta már a Tinder nevű, ismerkedésre (vagy inkább gyors szexre?) szolgáló okostelefon-alkalmazást, tudja, hogy jobbra kell húzni a kijelzőn annak a fotóját, akit szívesen megismerne a valóságban is. De hogy mi alapján szívecskézünk vagy ikszelünk valakit? Jim Davies kanadai szakértő elárulta.IntimThinkstockBérelj lakást Leonardo DiCapriotól - Sztárok, akik kiadják otthonaikathttp://www.life.hu/otthon/20150810-6-sztar-akik-alberletnek-adjak-ki-otthonukat.htmlMit szólnál hozzá, ha minden hónap 10-én Leonardo DiCaprio kopogtatna be albérleted ajtaján, hogy behajtsa az aktuális bérleti díjat? Ha esetleg az Egyesült Államokban tervezel lakást bérelni, akkor egyáltalán nem lehetetlen, hogy ez az álombéli szituáció megtörténjen. Összeszedtük azokat a hírességeket, akik otthonát akár te is kibérelheted. Apróhirdetés böngészésre fel!OtthonOrigoSegítsünk Benedeknek! Hol vagy szőke lány a Budapest Parkból?http://www.life.hu/news/20150716-az-interneten-keresztul-keresi-parjat-egy-fiatal-fiu.htmlMajdnem tízezren osztották már meg azt a fotót a Facebookon, amin egy igen különleges szövegű hirdetés látható. Egy fiatal fiú próbálja megtalálni a "mandulaszemű" királylányát.NewsThinkstockFilmsztárok, akik inkább a tévézést választottákhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-filmsztarok-akik-inkabb-a-tevezest-valasztottak.htmlVannak, akiket a tévéből ismert meg a közönség, és később szegődtek át a nagy képernyőre, azaz a mozizáshoz. Azonban nem egy olyan színész van, akiket a jobbnál jobb hollywoodi filmekből ismert meg a világ, mégis visszatértek a tévézéshez. Összegyűjtöttünk néhány nagy nevet, akik a legnagyobb mozifilmek helyett mégis a tévézést választották.TV + SztárokAFPÚjabb szőke bombázóval mutatkozott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150620-berki-krisztian-szoke-bombazoval-fotozkodott-miskolcon.htmlBerki Krisztián és Cserpes Laura kapcsolata nemrég ért véget, de a magyar macsó újabb szőke bombázó társaságában mutatkozott. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.