Az Instagramon alázzák a csontsovány modellt, Genevieve Barkert

Forrás: Instagram/Genevieve Barker -
modell alázás soványság Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell a testszégyenítés ellen emelte fel a hangját. Ahogy mondta, ezt a fogalmat inkább a túlsúlyos emberekhez kötik, őt pedig éppen vékony testalaka miatt alázták meg. 

"Sovány vagyok. És? Ettől még igazi nő vagyok" – írta kí Instagramjára Genevieve, miután az alábbi képek alatt kapott hideget-meleget.

Forrás: Instagram/Genevieve Barker


A modellt kommentelők anorexiásnak, gusztustalannak nevezték, ám ő visszavágott, állítja soványsága ellenére igazi nő és remekül érzi magát a bőrében. A Daily Mailben arról beszélt, nem gondolta volna, hogy a képe ilyen kommentáradatot indít el.

Genevieve évek óta modellként dolgozik, főleg divatfotózásokat és a bemutatókat vállal.

Forrás: Instagram/Genevieve Barker

Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigo20 évet is letagadhatna Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20150901-cindy-crawford-modell-20-evet-is-letagadhatna.htmlA 49 éves modell legújabb Instagram fotóján egy szál köntösben olvasgat a kanapén. Talán pont azért néz ki ilyen jól, mert a pihenésre is időt hagy?Trend--Felrobbantotta az internetet a dögös dokihttp://www.life.hu/trend/20150901-doctor-mike-dogos-doki-felrobbantotta-az-internetet.htmlBármikor a két ügyes keze alá kerülnénk egy ilyen dokinak, mint dr Mike, akinek több mint 250 ezer követője van már az Instagramon.Trend--Bikiniben pózol Paul Walker tinilánya: Meadow csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20150901-paul-walker-tinedzser-lanya-meadow-walker-bikinis-kepet-tett-kozze-magarol-instagramon.htmlIgazi hölgy lett az elhunyt világsztár 16 éves lánya: Meadow Walker fürdőruhás képet tett közzé magáról Instagram oldalán.TrendOrigoHelló, szeptember! 8 őszi divattrend, amiről érdemes tudnod http://www.life.hu/trend/20150901-divat-es-trend-mintak-fazonok-stilusok-amik-hoditanak-2015-oszen.htmlIzgalmasnak ígérkezik az idei őszi divat: a lenge nyári ruhák után most itt vannak a színek szőrmék, csillogó anyagok, de visszatér a garbó is. A legnagyobb divatházak jópár hónapja bemutatták, mi is lesz a divat 2015 őszén - inspirálódj kicsit a világmárkák kifutóin látott kollekciókból!Trend--A tűzpiros latexruha újra sokkol: ezúttal Sarah Harding nem bírt magávalhttp://www.life.hu/trend/20150830-sarah-harding-piros-latexruhaja-olyan-amilyet-anno-britney-spears-viselt.htmlSarah Harding kolléganőjét utánozza, de ismét bebizonyosodott: ami egyszer bejött, azt nem feltétlenül kell megismételni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.