fashion week pantone szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában decemberben derül ki, mi a következő év hivatalos trendszíne, ám azt már most tudni lehet, mely árnyalatok lesznek igazán népszerűek. 

A New York-i divathéten a múlt héten már bemutatták a nagy divatházak, mivel készülnek jövő tavaszra, így a Pantone Intézet összerakott egy színskálát a jövőre várható legmenőbb színekből. A lilásszürke, a rózsakvarc és a barack biztosan hódítanak majd, de mutatjuk is a többit!

Forrás: www.pantone.com
5 kérdés a szépségről: Odetthttp://www.life.hu/trend/20150917-5-kerdes-a-szepsegrol-odett-enekesno.htmlFiatal kora ellenére már nagyon tudatosan odafigyel bőre ápolására. Erre szüksége is van, hiszen a rengeteg fellépés, a sok smink az ő arcát is megviselik. Kedvencei a természetes alapanyagok, és rajong a körömlakkokért – a Life.hu sorozatában ezúttal a bájos magyar énekesnő, Odett mesél szépségtitkairól.Trend--Pofonegyszerű szépségpraktikák őszre Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150911-oszi-sminkek-ecsetek-es-az-arcbor-felkeszitese-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlItt van az ősz, itt van újra... Itt az ideje, hogy alaposan felkészülj a szezonváltásra, hiszen az ősz közeledtét a bőr is megérzi. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan kezdj neki a piperéid ősziesítésének. TrendThinkstockKülönleges modellek léptek kifutóra a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150913-a-down-szindromas-madeline-stewart-es-a-kar-nelkuli-rebekah-marine-a-new-york-i-divatheten.htmlSzerencsére a divat már rég nem csak a tökéletességről szól - ezt bizonyítja az is, hogy két nem szokványos modell léphet kifutóra New York-ban.Trend--Csinosak, vagányak, dögösek - 6 cipő, ami biztosan hódít idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20150916-oszi-cipomustra-divatos-cipok-2015-oszere-fazonok-amiket-erdemes-beszerezni.htmlBár újra beköszöntött kicsit a kánikula, azért lassan itt az ideje felkészülni az őszre. Kevés izgalmasabb dolog van a cipővásárlásnál - megmutatjuk, mi az a 6 fazon, ami abszolút hódít az új szezonban. Trend--Jáksó László hajszakértő lett - elárulta, neki mi jön behttp://www.life.hu/trend/20150915-jakso-laszlo-egy-hajversenyen-zsurizett-elarulta-o-hogy-viszonyul-a-hajhoz.htmlJáksó László zsűritag lett egy hajversenyen. A rádiós és televíziós műsorvezető barátja, Hajas László felkérésére vett részt az eseményen, a Life.hu-nak pedig elárulta, mennyire fontos a megfelelő frizura, legyen szó saját magáról vagy az ellenkező nem képviselőiről.Trend--Édesanyjával fesztiválozott Diane Krugerhttp://www.life.hu/trend/20150913-diane-kruger-nemet-szineszno-edesanyjaval-ment-a-velencei-filmfesztival-zaronapjara.htmlNem, semmi gond nincs Diane és kedvese, Joshua Jackson között, hiszen pár napja még együtt pózoltak a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén. A színésznő az esemény utolsó napjára édesanyjával érkezett - a ruhát érdemes megnézni!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.