Címlapon meztelenkedik Demi Lovato - Forró fotó!

fotózás címlap Demi Lovato félmeztelen magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyereksztárból lett világhírű énekesnő a Complex magazin kedvéért vállalt be néhány nagyon merész képet.

Demi Lovato egyike azon kevés sztároknak, akik büszkén vállalják kerekded idomaikat, és eszük ágában sincs diétákkal sanyargatniuk magukat.

Forrás: Instagram/Demi Lovato

A 23 éves énekesnő ezúttal a Complex magazin fotósorozatában vált meg jó néhány ruhadarabjától - némelyiken, mint például az itt látható képeken is egy szál bugyira vetkőzött.

Forrás: Instagram/Demi Lovato

Van mit tanulni magabiztosság terén a brit X-Factor zsűritagjától, aki korábban őszintén mesélt étkezési zavaráról és a gyógyulásáról.

Ő lesz az új Kim Kardashian? Meztelenkedni és ciciket kipakolni mindenesetre nagyon szeret!http://www.life.hu/trend/20150929-niykee-heaton-enekesno-kim-kardashiankent-pozol-es-villant.htmlItt az ideje, hogy megjegyezd Niykee Heaton nevét, aki énekesnőként szeretne befutni, de nekünk az a gyanúnk: az új Kim Kardashianként többet fogják emlegetni. Trend--Ejha! Demi Lovato elképesztően dögös új lemezének borítójánhttp://www.life.hu/trend/20150828-demi-lovato-enekesno-elkepesztoen-dogos-confident-cimu-uj-lemezenek-boritojan.htmlAz egykori Disney-sztár, aki kinőve a kislányos szerepekből dominastílusra váltott, ebben a szellemben pózolt legújabb albumának borítóján is.Trend--Háromszáz ember meztelenkedett a hideg tengerben - Fotó!http://www.life.hu/news/20150929-haromszaz-ember-meztelenkedett-a-jeghideg-tengerben-jotekonysagi-cellal.htmlNos, ezúttal nem egy nudista strand fotójára bukkantunk, hanem jótékonysági céllal vetkőztek fiatalok és idősek. News--Demi Lovato bulizni vitte melleit! Hihetetlen szerelésben partizott az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150703-demi-lovato-sokat-mutato-bikiniben-jelent-meg-a-medences-partin.htmlA 22 éves énekesnő egy medencepartira volt hivatalos, ahol furcsa bikiniben énekelt, majd csobbant.Trend--Pumped Gabo meztelenül fotózkodott az Instagramon http://www.life.hu/intim/20150918-pumped-gabo-puceran-szelfizik-a-tukor-elott-es-egy-szmajli-takarja-a-peniszet.htmlA Balaton Sound tánckirálya igazi celeb lett az utóbbi hónapokban, és folyamatosan tölt fel magáról a közösségi portálokra igazán sokat mutató képeket. Most is így tett, és csak egy kis szmájli jel takarja a férfiasságát. IntimOrigoKiszivárogtak Demi Lovato meztelen képeihttp://www.life.hu/intim/20140408-demi-lovato-amerikai-enekesno-meztelen-kepei-kiszivarogtak.htmlAz énekesnőről olyan fotók kerültek fel a világhálóra, amelyeket valószínűleg soha nem adott volna harmadik fél kezébe. Most főhet a feje.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.