öncsonkítás színésznő idegösszeomlás bulímia énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idegösszeomlása és rehabilitációs kezelése után a színésznőként és énekesnőként is ismert Demi Lovato őszintén vallott legsötétebb titkairól: arról, hogyan vált a bulimia áldozatává.

AFP
AFP


A bulimia és az öncsonkítás poklából végül barátnői, a valóságshow-szereplő Kim Kardashian és a szintén színésznő Selena Gomez segítségével szabadult ki. 2011 januárjában három hónapot töltött rehabilitáción, nemrégiben mintegy 15 kilót hízott, de egészségesebb és boldogabb, mint valaha.

Demi a kezelés során tanulta meg, hogyan kell kezelni a negatív érzéseket. "Már sokkal jobban érzem magam és most, hogy képes vagyok beszélni erről, tudok segíteni a fiatal lányoknak, akik ugyanezekkel a gondokkal küzdenek" - mondta a tinisztár. "Talán a példaképük is lehetek. Sokkal inkább, mint amikor megpróbáltam eltitkolni ezeket a problémákat."

Demi azután jelentkezett a rehabilitációra, hogy egy dél-amerikai turné során megütötte egyik háttértáncosát, mindezért a kimerülést és az alultápláltságot okolja. "Fáradt voltam, távol voltam az otthonomtól és a családomtól, nem voltam egészséges" - mesélte a fiatal lány. "A koncertek és a koplalás végül megtette hatását, kiborultam és máig is bánom... Ezután kerültem terápiára, de ez volt a legjobb döntés. Ráadásul az életemet is megmentette."

Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.