Csupán egy vékony réteg csipke takarja Rosie Huntington-Whiteley testét

Forrás: M&S -
fehérnemű test Rosie Huntington-Whiteley csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokat bíz a képzeletre Rosie Huntington-Whiteley fotója, melyen saját tervezésű csipke fehérneműjében pózolt, melyet a M&S számára alkotott meg. 

Egy újabb nap és egy újabb kép, amely bizonyítja, hogy Jason Statham a világ egyik legszerencsésebb fickója. A világhírű színész csodaszép barátnője, a Mad Max legújabb részében is szereplő Rosie Huntington-Whiteley saját tervezésű csipkecsodájában csábítja el a fél világot a M&S színeiben.

Forrás: M&S

Persze Rosie már számtalan alkalommal bizonyította, ott a helye a legjobbak között: a Victoria's Secret modellje legutóbb anyaszült meztelenül pózolt egy szépségmagazin kedvéért, illetve akkor is kiválóan vette az akadályt, amikor kabátban kellett pucérkodnia az ikonikus V magazin hasábjain.

Hoppá! Szőke hajra váltott Krizsma Gwendolinhttp://www.life.hu/trend/20160108-krizsma-gwendolin-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnoje-szoke-hajra-valtott.htmlA 2014-es X-Faktorból megismert énekesnő barna haját extravagáns szőkére festette. Trend--Készítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160106-katalin-hercegno-sminkje-igy-keszitsd-el-larion-oscar-tippjei.htmlSzombaton lesz 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. Trend--Disney-hercegnőre hasonlít az élő Barbie babahttp://www.life.hu/trend/20151217-andressa-damiani-az-elo-barbie-baba-a-jegvarazs-disney-mese-szereplojere-elsara-hasonlit.htmlÚj színfolt tűnt fel az élő babák színterén: a brazil Andressa Damianinak 50 centis dereka van és 70 H-s melltartót hord. TrendOrigoRajzfilmfigurát csináltak Naomi Campbellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160108-naomi-campbell-ugy-nez-ki-mint-jessica-rabbit-mesefiguraja-a-roger-nyul-a-pacbanbol.htmlA 45 éves szupermodell a portugál Vogue címlapján pózolt Jessica Rabbitként. Trend--Nagyon dögös ruhában vezetett műsort Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/trend/20160108-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-dogos-ruhaja-a-tv2-mokka-cimu-reggeli-adasaban.htmlA műsorvezetőnő rövid ruhadarabja simán ellopta a show-t a TV2 Mokka reggeli műsorában. Trend--Mi?! Kim Kardashian nem szokott hajat mosni? http://www.life.hu/trend/20160106-kim-kardashian-nem-surun-mos-hajat-egy-uj-trend-szerint-karos-a-rendszeres-hajmosas.htmlEgy új szépségtrend a kevesebb több elvét hangsúlyozva azt hirdeti, hogy minél ritkábban mosunk hajat, annál jobb. Többek közt Kim Kardashian is leállt a sűrű hajmosással, de vajon van igazság mindezek mögött, vagy csak egy újabb divathóbortról van szó? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.