Hogy mit művel otthon, kettesben Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley?

Forrás: AFP/David Buchan -
úszás ház interjú otthon Jason Statham Beverly Hills Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem, nem azt, amire te is gondolsz. A sztárpár hétköznapjairól maga a színész mesélt legutóbbi interjújában.

Nem egy férfitársa irigyelheti Jason Stathamet csodaszép modellbarátnője, Rosie Huntington-Whiteley miatt, akivel a színész néhány hónapja összeköltözött közösen vásárolt Beverly Hills-i házukban.

Forrás: AFP/David Buchan

Itt élnek a sztárok

Bár Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley otthona egyelőre rejtve marad a kíváncsiskodók előtt, a Life.hu korábban már bemutatott néhány sztárházat: nézd meg ITT, hol éli mindennapjait a tinik bálványa, Robert Pattinson, ITT pedig Scarlett Johansson legutóbb vásárolt otthonát mutattuk meg.Gáspár Győző pedig korábban ITT osztotta meg korábban a nagyérdeművel, milyen lett felújított családi háza.
Egyedülálló nő megosztaná - egy igazi szingliotthon alapdarabjaihttp://www.life.hu/otthon/20150508-egy-igazi-szingli-lakas-kotelezo-butordarabjai.htmlAz egyedülálló nőket szinte minden korban mítosz lengte körül – gondolj csak a híres írónőre, Jane Austenra vagy a 20. századi szinglimozgalom oszlopos tagjára, a sorozatbeli Carrie Bradshaw-ra. Többek között Carrie-nek is köszönhető, hogy a szingli szó hallatán ma már nem egy egyszerű egyedülálló nő jelenik meg a szemünk előtt, mára a szingliség életmód lett, a modern, független nő jelképe. OtthonThinkstock15 évesen vette első lakását L.L. Juniorhttp://www.life.hu/csalad/20150522-l-l-junior-rapper-15-evesen-vette-elso-lakasat-az-elso-jigdijjabol-ahova-most-visszakoltozott.htmlL.L. Junior, rapper 15 évesen, az első jogdíjából vette első lakását, ahová most örömmel visszaköltözött.Család--A Life.hu-nak megvolt Jason Stathamhttp://www.life.hu/news/20140411-jason-statham-elso-esteje-budapesten-a-color-barban-a-gozsdu-udvarban.htmlMint azt korábban megírtuk, Jason Statham, a sármos akciósztár péntek este megérkezett Budapestre. Miután landolt a gépe, egyenesen egy belvárosi szórakozóhelyre ment - a Life.hu fotósa megörökítette a világsztár első estéjét.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huRosie Huntington egy szál törülközőben szexiskedik http://www.life.hu/trend/20150510-rosie-huntington-egy-szal-torulkozoben-szexiskedik.htmlRosie Huntington-Whiteley angol modell és színésznő, a Transformers 3 gyönyörű főszereplője nem sok mindent hagy meg a képzelet erejének - inkább megmutat mindent. TrendOrigoVan élet Jason Statham után: Mostantól Ed Skrein szállíthttp://www.life.hu/kult/20150322-the-transporter-refueled-es-a-jason-statham-potlek-ed-skrein.htmlKijött A szállító-sorozat következő filmjéhez, a The Transporter: Refueled című részhez tartozó előzetes, de valami hiányzi belőle. Méghozzá nem más, mint Jason Statham. Mondjuk az utódja, Ed Skrein sem rossz.Kult--Ezzel az edzéssel tartja formában magát Rosie Hungtington-Whiteleyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150521-rosie-hungtington-whiteley-modell-megmutatta-milyen-edzessel-tartja-karban-magat.htmlPopsi, has, láb és kar - a gyönyörű szupermodell minden testrészét megdolgoztatja mindössze pár másodperc alatt. Videó.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.