Néma csönd beszéd tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tetoválás nem csupán esztétikus, és fontos jelentést hordoz, hanem általa mások is sokat megtudhatnak a viselőjéről. Ezért is döntött úgy egy süket lány és egy fiú, hogy inkább tetoválásuk tudassa a világgal, hogy halláskárosultak.

"Egyik fülemre süket vagyok, ezért úgy gondoltam jó ötlet egy minimalista tetoválással jelezni a világnak, hogy ne beszéljenek hozzám balról" - nyilatkozta a lány.

Forrás: Bored Panda

Nem sokkal azután, hogy a lány kiposztolta a képet egy oldalra, egy szintén süket fiúnak olyannyira megtetszett az ötlet, hogy magára tetováltatott egy áthúzott mikrofont - számolt be a Bored Panda.

Forrás: Bored Panda

Nektek melyik tetoválás tetszik jobban?

Az őrültekre kíváncsi az MTAhttp://www.life.hu/news/20160226-pszichiatriai-betegekrol-indit-kutatast-az-mta.html"Az őrültek helye a 21. századi magyar társadalomban" névvel indított kutatást egy szociológus. A kutatás a betegeket és a közösségeket vizsgálja különböző perspektívákból. News--Másfél millió gyűlt össze az adományokat kérő magyar énekesnek, Sickratmannekhttp://www.life.hu/news/20160226-masfel-milliot-kapott-sickratman-1.htmlPénzt kért Facebook-oldalán Sickratman, akit onnan ismerhetünk, hogy nem egy dala beköltözött a fülünkbe, de a Belga tagjaként is hallhattuk már. Most pedig egy megható sztori főszereplője lett, amiben rajongói nem egész 1 nap alatt, másfél milliót gyűjtöttek össze neki. News--Kiraboltak egy bankot az Oktogonnálhttp://www.life.hu/news/20160224-ez-a-ferfi-rabolhatta-ki-az-oktogon-teri-citibankot.htmlKeresik a rendőrök azt a férfit, aki a fővárosban, az Oktogonon szerda délelőtt kirabolta a Citibank fiókját. NewsOrigoA hús-vér Barbie és Ken elítéli a plasztikai műtétekethttp://www.life.hu/news/20160224-az-elo-barbie-es-ken-muteti-beavatkozas-nelkul-lett-ilyen.htmlRengeteg Ken és Barbie hasonmást láttunk már, ám a mostani páros valamiben különbözik az eddigiektől. Ők ugyanis azt állítják, hogy plasztikai műtétek nélkül néznek ki úgy, ahogy. News--Felgyújtotta terhes barátnőjét, mert nem akart apa lennihttp://www.life.hu/news/20160224-eliteltek-a-ferfit-aki-megolte-baratnojet-mert-nem-akart-apa-lenni.htmlBűnös az a 20 éves férfi, aki brutálisan végzett terhes baránőjével, még tavaly januárban. A férfi azzal indokolta tettét a bíróságon, hogy nem akart apa lenni. 14 év börtönt kapott. News--Százak kísérték el utolsó útjára Umberto Ecóthttp://www.life.hu/news/20160224-eltemettek-umberto-ecot.htmlVégső búcsút vettek a 84 évesen elhunyt Umberto Eco olasz író-filozófustól. A temetésen százak, köztük miniszterek és vezető értelmiségiek jelentek meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.